Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Karaván (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1681)

Pepa 04-15-2007 12:17

Karaván

Sziasztok!

Eddig ügye csak karavánt kapni lehetett, de én arra gondoltam, hogy hívni is lehessen. Mivel karavánja csak vipes oriknak lehet, így a helytartónál be lehetne állítani, hogy 0-90%-ig kérhessen nyersit, vagy pénz, rúnát és fegyót. Ez azért lenne lényeges, mert éheztetős-túltermelős orik, tudnák magukat ellátni bármikor, ha valakinek sok a kp-ja bent és megy felé sereg, akkor a szövi el tudja hozni, képzéshez szükséges fegyver, vagy nyersi.

Dus 04-15-2007 12:30

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 87907)
Sziasztok!

Eddig ügye csak karavánt kapni lehetett, de én arra gondoltam, hogy hívni is lehessen. Mivel karavánja csak vipes oriknak lehet, így a helytartónál be lehetne állítani, hogy 0-90%-ig kérhessen nyersit, vagy pénz, rúnát és fegyót. Ez azért lenne lényeges, mert éheztetős-túltermelős orik, tudnák magukat ellátni bármikor, ha valakinek sok a kp-ja bent és megy felé sereg, akkor a szövi el tudja hozni, képzéshez szükséges fegyver, vagy nyersi.

jó ötletnek látszik...na nézzük az ellenvéleményeket(én nem írnék:D:D:D)

Ditke 04-15-2007 12:31

Szerintem ez jó ötlet, bár elég lenne a max 50%, mert ha esetleg 2 szövi is lehív, akkor könnyen kiürülhet az ország... :)

Vas 04-15-2007 12:33

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 87907)
Sziasztok!

Ez pont olyan, mint az 1/A-ban a helytartóbeállítás, hogy vegyenki a klánraktárból ezt-azt...

Nekem is tetszik, csak az a baj, hogy így VIP ori esetén értelmét veszti a szárazság, mert a helytartója leadja a rendelést... pedig olyan szépen ki lehet egyeseket éheztetni:D:D:D

Vas 04-15-2007 12:38

U.I.: Egy VIP-es or már így is elég tápos, nem? Nem mintha annyira jelentős lenne a kiéheztetés:D De ez így teljes ellátottságot biztosítana egy orinak, és az már nagy előny (pl egész nap be se lép, egy darab kovácsa nincs, de a szövije törpe, és a helytartó állandóan lehívja a karavánt):(

Andrew 04-15-2007 12:44

akkor ez csak nekem nem tetszik? :p
ugyanis tuti lenne pár ember, aki csak azért férkőzne be szövikbe, hogy utána bekérhesse az összes zsét, aztán eltűzzön

Ditke 04-15-2007 12:45

A helytartót én kihagynám a dologból, mert ilyen erővel a felesleges árut is ki kellene raknia a piacra, és stb... :)

Kubbi 04-15-2007 13:01

Nekem is tetszik, csak ne a helytartós változat legyen. :D
Mármint bepötyögöm, hogy kérek karavánt. És az a veszély se fenyeget, hogy 2 szövi van benn, mert minden országnak, max 1karavánja lehet.
Tehát vagy A vagy B kap kajcit. :D

Ditke 04-15-2007 13:12

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 87924)
Nekem is tetszik, csak ne a helytartós változat legyen. :D
Mármint bepötyögöm, hogy kérek karavánt. És az a veszély se fenyeget, hogy 2 szövi van benn, mert minden országnak, max 1karavánja lehet.
Tehát vagy A vagy B kap kajcit. :D

Jah, igen! :D Kicsit megkavarodtam, szóval, ha a tiedet hívja le, akkor nincs gáz, mert csak 1 van, de ha az övét küldi, abból már baj lehet! :)

Burning 04-15-2007 13:31

így van, tehát ha 2 éhezős van akkor azt 8 kör csúszással kell megoldani...vagy többel:D

All times are GMT +1. The time now is 09:57.