![]() |
katonák elrablása:)
Úgy rémlik, már volt téma valahol de nem találom:(
Arra gondoltam , mi lenne ha a piacról hazatérő katonai egységeket nem elrabolná, a "rablóbanda"-amik drágán voltak kint, hanem pl.: A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a(védtelen) karavánt útközben teljesen lemészárolta:) persze engem nem zavar, ha elrabolják,... |
http://forum.queosia.com/showthread....highlight=piac
Kicsit jobban is szétnézhetnél, ezt kb 30mp alatt találtam!!!! |
Quote:
Na egy újabb lényegtelen semmiség, honnan tudod, hogy nem rabolták el? Lehet, hogy valahol nagyban harcoltak, te meg szeretnél abban a tudatban élni, hogy lemészárolták őket? :D Másrészt szerintem minden áru között a katonákat viszik el legritkábban, mivel azknak elég stabil az áruk rövidtávon. (És ha változik akkor is emelkedik, mondom rövidtávon!) |
Quote:
De akkor se tartom fontosnak:D, nekem mindegy, h mit ír ki |
most nemazért,de nemtökmindegy:D:D:D...egyébként miért is ne lehetne elrabolni a katonákat??...elrabolják és monnyuk a rablobanda rabszolgái lesznek belőlük:D:D
|
Nekem is totál mindegy lenne, hacsak olyankor nem tehetnénk ki a gyászlobogót, ezért 20 körig nem mészárolhat az oriban senki... :D :D :D
|
Mondjuk télleg visszás az üzenet, hogy 240k lovasomat elrabolták (erre nálam volt példa), de azért lássuk be, ahhoz is kigyúrt rablóbanda kellene, hogy ekkora sereget hírmondó nélkül lemészároljanak.
Elrabolták, azt jóvan. Szintén értelmetlen kiírást végképp nem támogatok. |
All times are GMT +1. The time now is 01:45. |