![]() |
Hóditó 2020
Szerintetek milyen lesz a Hóditó 2020-ban?
|
Hulla varázslók fogják ártózni az óriás tolvajokat, akik a szövi termelő orkjától loptak:D:D:D Bocsi :)
Fogalmam nincs:confused: |
Quote:
Harcigépek bevetésre kerülnek, pl.: hajítógép:p (((a varjakat még akkor sem sikerül kiírtani:D))) |
Quote:
De azért remélem a varjakkal már nem lesz ennyi gond;) :p :p |
Quote:
|
Szerintem lesz olyan mágikus akcijó, hogy "nukleáris támadás" :D
"2020-04-13 00:47:16 Egy ártó nukleáris támadást észleltünk, melynek forrása xxxx (#xxxx).":D :D Vaaagy: "2020-04-14 16:57:24 Elfogtunk néhány teroristát, de sajnos nem tudjuk, hogy ki küldhette őket. " |
Benyomom a telefont, és belépek az orimba.
A katonák már nagyon vágynak egy kis csatára, előre is jöttek a főoldalra, mindet arcról ismerem (hiszem mindenki maga tervezi meg a katonái arcát :D ) Hát akkor keressünk valami célpontot a pontlistában. Természetesen itt se a 15évvel ezelőttire kell gondolni, azóta nagyot fejlődött a számítástechnika, bár a windows 2020 még hagy némi kívánni valót. :D Szóval egy térképet látok, ahol piros ellipszisek választják el egymástól a két három stb kör távolságra lévő országokat. Na találok is valakit, márcsak a körváltást kell megvárni, mert van ami nem változik :D (Bár lehet, hogy addigra már lehet scriptet írni rá, mert a fejlett rendszerek miatt ezt nem tudják ellenőrzi a szervezők és ezért engedélyezik. :) ) A csatára ismét belépek, saját beállításaimnak hála élő egyenesben folyik a vér a telefon képernyőjén. Hát valami ilyesmit várok. :D :D :D |
én még őszintén szólva azt sem tudom, hogy milyen lesz a hód 5 év múla:D
de remélem még soká meglesz;) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |