Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   sikeres klánütés vigye fel a katmorált (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1669)

Grabi 04-12-2007 10:04

sikeres klánütés vigye fel a katmorált

Ezt már sokszor írtuk, kértik, de nem láttam neki topicot. A klánütés a legnagyobb harci esemény egy játékban, ezért úgy gondolom a sikeres támadó/védő szövetség tagjainak vigye is fel a morálját. A legnagyobb kockázattal járó esemény is, mert teljesen üres marad ált. egy egész szövetség.
Ezek alapján meg megérdemelé a plusz nyilcskákat

Seldon 04-12-2007 10:19

És ha pattan a klán? Menjen lefelé is?
Támadott klán? Annak is növelje-csökkentse eredmény függvényében?
Nem tartom rossz ötletnek, engem is zavart, hogy nem emelkedik a morál ütéskor, de ha morálváltozás történik, az ne csak emelkedés legyen, a támadó azzal, hogy kap egy rakat földet, ígyis sokat nyer...

Grabi 04-12-2007 10:27

természetesen. sikeres védés, támadás: fel, sikertelen: le.

laci 04-12-2007 10:36

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 87230)
természetesen. sikeres védés, támadás: fel, sikertelen: le.

Gondolom, ugyanúgy, mint egyéniben. Nekem rokonszenves ötlet, támogatom, de kiváncsi vagyok az 1A-ban nálam tapasztaltabbak véleményére is.

Mephisto 04-12-2007 11:47

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 87227)
Ezt már sokszor írtuk, kértik, de nem láttam neki topicot. A klánütés a legnagyobb harci esemény egy játékban, ezért úgy gondolom a sikeres támadó/védő szövetség tagjainak vigye is fel a morálját. A legnagyobb kockázattal járó esemény is, mert teljesen üres marad ált. egy egész szövetség.
Ezek alapján meg megérdemelé a plusz nyilcskákat

Nézd, kimegyek egyénibe, és tönkreverek mindenkit a min 70%os barakkos orimmal. Cserébe még a morálom is megy felfelé és egyéniben nem kell ütnöm azokat, akik szintén ilyen kigyúrtak körülöttem, hisz klánszinten üthetem azokat a 2-3 fős klánokat, akik tanyával, bányával stb-vel játszanak és a morálom biztosítva van.
Szerintem elég nagy jutalom a klánütéskor kapott földmennyiség, és elég nagy veszteség is a vesztes félnek. Egy komoly klánütésre úgy se 75%os morállal indulnak neki az országok, tehát ott nem a katmorál fog dönteni. De a kicsiknél szerintem ez inkább hátrány lesz.

Arwen 04-12-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 87234)
Nézd, kimegyek egyénibe, és tönkreverek mindenkit a min 70%os barakkos orimmal. Cserébe még a morálom is megy felfelé és egyéniben nem kell ütnöm azokat, akik szintén ilyen kigyúrtak körülöttem, hisz klánszinten üthetem azokat a 2-3 fős klánokat, akik tanyával, bányával stb-vel játszanak és a morálom biztosítva van.
Szerintem elég nagy jutalom a klánütéskor kapott földmennyiség, és elég nagy veszteség is a vesztes félnek. Egy komoly klánütésre úgy se 75%os morállal indulnak neki az országok, tehát ott nem a katmorál fog dönteni. De a kicsiknél szerintem ez inkább hátrány lesz.

Egyetértek, rendesen kapsz földet egy sikeres kláncsatában, a kat morált ez ne befolyásolja.

Viszont kíváncsi lennék 600k érték felett kire mész ki egyéniben???

Grabi 04-12-2007 12:03

épp ez az. kimész egyik klán tagjára lebont a többi is hozzád h beverjen, ezért nem mész ki egyéniben, hogy helyretedd a morálodat. marad a lengetés.

LotR 04-12-2007 12:24

Régi téma:)

Én mint laikus , A-ról nem sok tapasztalatom van..
Régen is támogattam, most is támogatom.
Ne keverjük bele az egyénit sztem...;)
Attól, hogy még sok földet is kap az ember az sok felé is oszlik szét, a klán tagjai között, ez szerintem még nem elég jutalom a kockáztatás ,anyagi befektetés mellett, a kat. morált befolyásolhatná sztem.

Mephisto 04-12-2007 13:21

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 87236)
Egyetértek, rendesen kapsz földet egy sikeres kláncsatában, a kat morált ez ne befolyásolja.

Viszont kíváncsi lennék 600k érték felett kire mész ki egyéniben???

Őőőő, szerintem 600k-ról én nem beszéltem....:) De egy 150k-200k-s ori ezt simán megcsinálja.
Aki meg 600k-n van, mint Te az megoldja a morál kérdést. Szóval továbbra sem támogatom.

Szecsa 04-12-2007 13:22

Alapvetoen, nezzunk egy masik megkozelitest...bar lehet hulyeseg.

Ahogy zengenek 1-1 klantamadasrol, hogy mennyi ideig kell ra keszulni, en ugy gondolom, hogy ebbe a keszulodesi idobe belefer a kat.moral magas szintre varazsolasa is...nem hinnem, hogy annyi egyszerutlen lenne...foleg egy orkkal, aki adott esetben gyorsan epitkezik..

Bar teny, hogy magas szinten vannak olyan helyek, ahonnan csak klanutessel lehet tovabbhaladni, igy vegulis meggondolando a javaslat...

*ugy erzi, nem szolt ertelmeset a temahoz*

All times are GMT +1. The time now is 19:28.