![]() |
Szereted a húsvéti locsolkodást?
Sziasztok! :)
Mivel láttam h a belső fórumon parázs vita tárgyává lett, h az említett húsvéti népszokást ki szereti és ki nem, gondoltam lássunk erről egy szavazást. :D Témakezdésként szeretném kijelenteni h a locsolkodás sztem a férfiaknak kedvező ócska, szexista ostobaság. És h imádom. :D:D:D |
nem szeretem slussz
|
Quote:
|
Szeretem. Nem magát az eseményt, hanem azt, hogy régi osztálytársakkal elindulunk, megnézünk néhány volt osztálytársnőt, nagyokat röhögünk, jól érezzük magunkat :D
|
Nem szeretem, mert nem túl jók a húsvétról a gyerekkori emlékeim:(
|
Quote:
|
Az is. Meg faterom mindig egy nagy pohár vízzel ébresztett. :(
|
Ejjj... Nah de mélyen tisztelt Hadurak és Hadhölgyek!
Mi az amit nem szerettek a locsolkodásban? A hölgyeknek talán van pár kellemetlen momentum, de vajon ki a büszkébb? Akit senki sem locsol meg, vagy akit 50en? :) Ez amolyan termékenységi kultusz kéne, hogy legyen, de manapság már inkább divat. Tény, hogy minél populárisabb egy hölgy annál több locsoló férfiember fogja meglátogatni, hacsak nem tette közhírré, hogy ő ezt nagyon nem szeretné. A mai világban, ahol mindenki a népszerűség felé törekszik Ti pont az fordítva cselekedtek álításotok alapján? :) Nem hinném :D Ez amolyan mese habbal :D Uraim, bizonyára a NEM-re szavazókat mély féjdalom tölti el amikor egy kis mókás locsolás után a hölgy egy szál vizes pólóban feszít jobbik esetben meltartó nélkül, majd jóféle ingyen italt, süteményt és piros tojást osztogat :D Valóban nagyon fájhat :D Annyira, hogy nagyon utálja mindenki :D Ami engem illet én jó társasággal szeretem a locsolkodást, bár az idén szerintem sajnos ki fog maradni. Hogy miért azt nem firtatnám, csak annyi hogy nem mindenki érdemli meg, hogy meglocsolják. u.i.: de hosszú még a nap ;) Korán reggel útra keltem, Se nem ittam, se nem ettem. Tarisznya húzza a vállam, Térdig kopott már a lábam. Bejártam a fél világot, Láttam sok-sok szép virágot. A legszebbre most találtam, Hogy öntözzem, alig vártam. Piros tojás, fehér nyuszi, Locsolásért jár a puszi! |
locsolkodás és egyebek
Én szeretem a húvétot.
A lényege a hangulat. Persze, ha bármit az ember tulzásba visz, az a visszájára fordul. Locsolkodás? Jó szokás mértékkel. Régebben, ha az ember elvétette a mértéket, vagy késön ment, akkor a lányok locsolták meg vödörrel! |
Összességében szeretem, mert rengeteg szép emlékem van.:)
És mindig a szépre kell emlékezni! |
All times are GMT +1. The time now is 16:47. |