![]() |
Helytartó beállítás
Hogyan állítsam be a helytarót, ha azt akarom, hogy folyamatosan érvényesüljön a regenerálódás vagy a mágikus pajzs, de ne legyen olyan kör, amikor duplán van fent? Szóval mit írjak az első oszlopba (1 vagy 0), illetve a körváltás előtt vagy után varázsoljak?
1)abban az esetben, ha biztos vagyok abban, hogy elsőre sikerül, illetve 2)ha lehet, hogy többször kell próbálkozni. Ilyenkor ugyanabban a körben próbálkozik újra, vagy körönként 1X? Köszi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én kör eleji varázslatnak állítom be az összes védvarit, és akkor varázsolja amikor kevesebb mint egy kör, kivéve a védelem varázslatot.
az kör eleji és akkor tegye fel amikor kevesebb mint 2 kör. a napsütés és növekedés természetesen kör végi. a védelem és faji varázslat kivételével mindegyiket csak 80% készültség felett teheti fel a ht, és e-kettő kivételével a többi rúnamennyiséghez is van kötve. |
Quote:
|
akkor kiegészítem:)
növekedés és napsütésnél ha az ártó varázslat több mint 3 kör:) egyébként mostanában igen:D egyik orimmal kerestem egy embert akiről visszapattog mert épp a bevándorlás-kórház aránnyal kísérletezem:) |
Quote:
Viszont mivel ugye azonnal megszűnik e két varázs hatása így körönként ismétlődik. Ez gáz mert akkor körönként elveszi a rúna mennyiséget a semmiért... Szóval nem értem mire jó és hogy kell beállítani:confused: Ha tudja valaki segítsen és magyarázza el.:o |
Quote:
Pl. beállítod 5-re, akkor ha nincs rajtad vihar, a HT nem fog varázsolni. (Nem fogy a rúna, készüli), ha kapsz 4kör vihart akkor se történik semmi. A vihar kifejti a hatását. Ha kapsz 36kör vihart, akkor a HT elkezd dolgozni. |
Quote:
Ezért van ez a két varázslat becsillagozva, bár úgy tűnik, a csillag magyarázata valamikor elveszett... |
All times are GMT +1. The time now is 23:08. |