![]() |
E-mail kérése a szövifórumra érkezett üzenetről.
Sziasztok!
Szeretném indítványozni, hogy kérhető legyen e-mail értesítő a szövifórumra érkezett üzenetekről. Tudom, hogy sok egyéb mód van arra, hogy elérjük egymást szövetségen belül. Jól jönne, ha tudnánk a szövetségesünknek problémája akadt, segítségre van szüksége. Vélemények? |
Quote:
feleslegesnek tartom.... írsz neki egy üzit rendesen ahogy másnak tennéd neki legyen bekapcsolva új üzenetekről való mail értesítés, és már megisvan nem kell több helyre is rakni ilyesmit:) |
Quote:
Tudom, hogy lehet üzenetet írni az összes szövinek egyszerre, de nekem (nem tudom, hogy miért) sokkal kézenfekvőbb, hogy a szövifórumra írjak, ha "gáz" van. |
Quote:
akkor ez neked egy kényelmi opció lenne ezek szerint de szerintem akkor is felesleges több helyen is lennie ilyen funkciónak:) |
Quote:
|
Quote:
Részben, csak nekem nem esne olyan jól, hogy 10mp-nként jelez a gmail hogy új levél jött... aztán meg törölni agyba főbe:):) |
Quote:
Én azért nem használnám, mert volt rá példa, hogy email értesítőt, 2 héttel az esemény után kaptam. :D Jójó, tudom tegyem ki az email címem a kuka mellé. :) |
Quote:
Viszont úgy elképzelhetőnek tartanám hogy az első üziről kapsz értesítést aztán fél óráig nem, így észreveheted hogy írtak oda, de nem kapsz 600 e-mail csak egyet... |
Ami engem illet én úgy ís fennt vagyok sokat:).
De hát ha valakinek kell, akkor engem nem zavar;). |
Ez erősen szövi-aktivitástól függ. Van ahol napi 4-5 bejegyzés van, mert a 4 fős állig betornyozott elf lopakodó osztag nem sokat dumál.
De van ahol 13.oo órakor benézek és már nem látom a reggel 10-kor elhangzottakat, csak ha lehívom az összes bejegyzést. Ott nyilván inkább idegesítő ha ezekről levelet is kapsz :) (főleg ha csak egy mosoly jel lesz benne, pl ilyen :) ) Szerintem ha valami fontos van, akkor ződ. Ha meg függő vagy és naon fontos, akkor meg teló, sms, kődarab, stb. Én rögtön tisztáztam az elején a szövimmel, hogy meg se próbáljanak felhívni azon órákban, amikor az igazak álmát alszom, mert széjjeltépem őket izibe. Majd ébrenlétem során megbosszulom az álmatlan baglyok mocorgását :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 20:10. |