Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Piacra kirakott áruk visszahívása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1617)

Survivor 03-31-2007 12:51

Piacra kirakott áruk visszahívása

Sziasztok,
lehet ez a téma hamar odakerül majd a soha meg nem valósuló ötletek közé, de hát ki tudja.

A javaslatom az lenne, hogy ha piacra teszek valamit, akkor legyen lehetőségem az előtt, hogy az már meg is jelent volna a piacon (odaért) visszahívni (meggondolni magam). Természetesen nem várom azt, hogy jöjjön vissza minden, de mondjuk egy random 30-75% esetleg elfogadható volna.
Ez olyankor segíthetne, ha mondjuk pénzem már egy szál sem és támadnom kellene, de 5 perce tettem véletlenül piacra az összes gabonát, így a seregeknek máris nincs mivel támadniuk.

Ha véletlenül tetszést arat az ötlet, akkor később érdemes lenné végiggondolni ugyanezt a karavánokra kiterjesztve is. Elküldöm egy szövimnek a karavánt, de időközben meggondolom magam. Ez esetben visszajöhetne 30-75%-a a cuccoknak, persze a hazafelé tartó utat ugyanúgy meg kellene várni.
Várom a hozzászólásokat :)

Grabi 03-31-2007 12:52

na ez az ami soha soha soha soha!!!! íjjak, lovak visszhívása...soha soha soha!! a piac ne legyen ennyire raktár

Dragi 03-31-2007 12:53

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 83774)
na ez az ami soha soha soha soha!!!! íjjak, lovak visszhívása...soha soha soha!! a piac ne legyen ennyire raktár

és én még azt hittem nincs olyan aki jobban tiltakozna ez ellen nálam :) De megelőztél :)

Survivor 03-31-2007 12:54

de mondjuk egy random 30-75% esetleg

Még ilyen áron sem? Nem hiszem, hogy így túl nagy előnyhöz lehetne jutni vele nem igaz? Hiszen nem tudhatod, mennyi fog belle visszajönni.

Dragi 03-31-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Survivor (Post 83778)
de mondjuk egy random 30-75% esetleg

Még ilyen áron sem? Nem hiszem, hogy így túl nagy előnyhöz lehetne jutni vele nem igaz? Hiszen nem tudhatod, mennyi fog belle visszajönni.

Nem egyáltalán semmilyen áron ne lehessen se sereget visszahívni se a cuccokat a piacról!!!!

Andrew 03-31-2007 13:14

hűűűbazzee :D
hogy lehet egy ilyen szép napos szombat délután ekkora ámokfutásba kezdeni?? :confused:

Survivor 03-31-2007 13:20

:))

Keveset aludtam. Lehet vissza kellene inkább menni? :)

Cassandra 03-31-2007 13:21

Hihi... ennek a viccek között a helye.:)
Felejtős. Aki nem figyel vagy gondolkozik idejében, vessen magára.:)

Survivor 03-31-2007 13:23

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 83810)
Hihi... ennek a viccek között a helye.:)
Felejtős. Aki nem figyel vagy gondolkozik idejében, vessen magára.:)

Úgy is kezdtem hozzá :)
Az első mondat az volt, hogy "lehet, hogy ez a téma...".
Most akkor módosítok arra, hogy "Biztos, hogy ez a téma" :rolleyes:

NeTi 03-31-2007 16:19

Szerintem is elvesztené a piac a piac funkcióját és inkább raktár értelmet nyerne. Nem lenne túl jó.

All times are GMT +1. The time now is 18:13.