![]() |
Utolsó mondások
Ugyan már drágám, értek én a villanyszereléshez!
Milyen gázszag van itt és milyen sötét! Gyere nyugodtan jó kis masszív ág ez! Jobbról jó! Mehetsz! Mi ez az égettszag? De csúnya kopasz fejed van! Jaj! Ráöntöttem a kólát lemezeidre! Nézd Yagamo! Egy repülôgép... (1945 aug.6 - Hirosima) Van a kamionon fék???? Elvtársak... Jegyeket ellenôrzésre kérem felmutatni... Szia cápa... Kéretik kiegészíteni! |
Ha mégegyszer lefagy a windows, én kinyírom magam!
Képzeljétek, nyertem a lottón, és az egész nyeremény itt van nálam... Ne aggódjatok, ezek a mieink... Dobj ide egy baltát! Nocsak megjött az intercity... Ez egy közönséges vizisikló, így a harapása nem mérgező... |
Unatkozom...
Fiúk, kövessetek, én emlékszem, merre van a kijárat! (egy labirintusban) Bízom a társaimban. :D |
Nézd Anyu hol állok!!!
Nehézlovasságunk páncélzata ellenáll a mongolok nyilainak... Kimehetünk,véget ért a bombázás. Nézd,milyen furcsa gomba alakú az a felhő!!! Menj már,csak egy gyenge nő! Várjon türelemmel,a windows töltődik Mondom,hogy a kék a fázis!!! |
Süsü, te ittál, lehelj rám!
: ) |
Jééé, az ott Chuck Norris ...
|
Gyere, még átérünk! :D
|
Quote:
|
Uzulbuzul, milyen hülye név 1 barbárnak!
A hegymászó utolsó mondata: "Már értem miért volt olyan olcsó a felszerelés..." Ilyen közelről sokkal szebb a tűzijáték... A kezemben tartott növényevő lábatlan gyíkot csak a szakemberek tudják megkülönböztetni a hasonló kinézetű szakállas viperától... A jóllakott oroszlán emberre sohasem támad... Az ember nem is gondolná, hogy ilyen közel engednek magukhoz ezek a hatalmas gorillák... Adja ide a fegyvert, itt most senki nem fog meghalni. Anyu! Hogyhogy te vezetsz?! Kocsiban: Tuti beférek még a busz elé! Itt pont jó lesz, ebből a kanyarból látni az egész versenyt! "Beveszek még egy szem Viagrát..." Én gumi nélkül szeretem! Mondták már, hogy csúnya a feleséged? Mibe, hogy 120-szal is be tudjuk venni ezt a kanyart! |
ez a topic nagyon tetszik, de én sajna nem tudok ilyeneket.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:33. |