![]() |
Vihar hadüzi alatt
Arra lennék kiváncsi hogy jól értelmezem e a súgó ezen részétt és ha valakinek hadüzit küldtem, utána akkor a vihar alatt nem 0,5 hanem 0,6% megy el?,
illetve a szárazságnál meg 36%ot esik vissza a termelés? még sose probáltam csak érdekelt a téma. |
Quote:
|
Quote:
Illetve gondolom olyan sincs hogy mondjuk 36kör helyet 43 lesz "Konkrétan: minden katonai akció, minden tolvajakció, és egy kivételével minden mágikus akció 20%-kal magasabb eredményt jelent, ha sikerrel jársz. Az egyetlen mágikus akció, amely kivételt képez, az a földrengés, ennek eredményességét a hadüzenet nem erősíti." |
Pedig jó lenne ha azt is erősítené:p
Úgyis tudjuk ilyenkor kitől jön az áldás... de persze ezt már régen leszavazták.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"konkrétan: minden katonai akció, minden tolvajakció, és egy kivételével minden mágikus akció 20%-kal magasabb eredményt jelent..."
öszintén ide azt kéne akkor irni hogy a legtöbb mágikus akció, vagy inkább néhány informativ akciókra nem hat, magadra hatókra nem hat,(könnyü lenne visszaélni vele) a 7 ártókhoz sorolt variból pedig 3ra hat... ugyebár vihar/szárazra nem, térkapu ide van sorolva értelemszerüen nem lesz erősebb a térkapud:D..., és a földrengésre sem. szal egyedül a tolik felfedése/mérgezése és a tűzgolyó ami hatásosabb tőle... |
Quote:
|
Na, már nem halok meg hűjén:)
Eddig abba voltam, hogy vihart és szárazat erősíti a hadüzi, merthogy nekem a súgóból ez jött le. Télleg vagy a súgót kéne belőni, vagy pedig- és ezt jobban támogatom- növelje a szárazvihar hatékonyságát is a hadüzenet. Szerencsétlen varisok hullanak mint a legyek ha hadüzivel mészárolják őket, ennyi jár nekik is:) |
All times are GMT +1. The time now is 01:42. |