Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   áttekinthetőbb szövi felmérés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1585)

sifu 03-24-2007 15:22

áttekinthetőbb szövi felmérés

sziasztok!

amit javaslok szintén csak 1 kényelmi módosítás lenne....
az a gondom h ha felmérsz 1 szövit akkor látod kik a tagjai és az új módosítás miatt látod ki milyen messze van tőled....erre a varitok meggömböli mondjuk mind a 4-et!
ha meg akarod nézni mit tudnának össze hozni ha nekik mennétek akkor 2 lehetőséged van:
1.
-felmért szövik(meg nézed kinek a gömbjeit kell végig nézned és számolnod)
-kristálygömbök(végig nézed a gömböket és számolsz)
2.
-pont lista (és megnézed h kinél van kis kék i betü,ott látod az ő gömbjét esetleg az épületeit és a szövijeit)

sztem össze lehetne vonni a 2 dolgot!!!!
mi lenne ha akár a szövi felmérésbe akár a pont listába(kis kék i betü) belépve
ott lenne a gömb esetleg az éplista és ha szövikről van adat az is(gömb éplista)nem csak a távolság!

vagy ha ez így túl összetett akkor a szövifelmérésbe v a pontlistába(I) belépve látnánk h kiről van adat még!ami most pirossal van jelezve a távolság mondjuk zöld lenne ha van adat és piros ha nincs!!!
talán áttekinthetőbb lenne a dolog....vélemények?:)

Dragi 03-24-2007 15:24

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 82170)
sziasztok!

amit javaslok szintén csak 1 kényelmi módosítás lenne....
az a gondom h ha felmérsz 1 szövit akkor látod kik a tagjai és az új módosítás miatt látod ki milyen messze van tőled....erre a varitok meggömböli mondjuk mind a 4-et!
ha meg akarod nézni mit tudnának össze hozni ha nekik mennétek akkor 2 lehetőséged van:
1.
-felmért szövik(meg nézed kinek a gömbjeit kell végig nézned és számolnod)
-kristálygömbök(végig nézed a gömböket és számolsz)
2.
-pont lista (és megnézed h kinél van kis kék i betü,ott látod az ő gömbjét esetleg az épületeit és a szövijeit)

sztem össze lehetne vonni a 2 dolgot!!!!
mi lenne ha akár a szövi felmérésbe akár a pont listába(kis kék i betü) belépve
ott lenne a gömb esetleg az éplista és ha szövikről van adat az is(gömb éplista)nem csak a távolság!

vagy ha ez így túl összetett akkor a szövifelmérésbe v a pontlistába(I) belépve látnánk h kiről van adat még!ami most pirossal van jelezve a távolság mondjuk zöld lenne ha van adat és piros ha nincs!!!
talán áttekinthetőbb lenne a dolog....vélemények?:)

szerintem nincs rá szükség :) szövifórumra bemásolod a 4 gömböt éplistával és kísz :)

sifu 03-24-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 82171)
szerintem nincs rá szükség :) szövifórumra bemásolod a 4 gömböt éplistával és kísz :)

és ha mf vagy??:)

Cece 03-24-2007 15:29

A potlistet szerintem hagyjuk békén.
Onnan minden ki lett véve amit csak lehetett, mert hangyányiak voltak a betűk. Sztem oda már nem fér semmi.

sifu 03-24-2007 15:32

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 82173)
A potlistet szerintem hagyjuk békén.
Onnan minden ki lett véve amit csak lehetett, mert hangyányiak voltak a betűk. Sztem oda már nem fér semmi.

a pont listát ez nem változtatná meg!!!a pont listában van 1 KIS KÉK I betü ami megnyit 1 info oldalt ha van infod az orirólk erre gondoltam!

Dragi 03-24-2007 15:35

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 82172)
és ha mf vagy??:)

akkor meg Excel vagy Word vagy Powerpoint ;) és akkor a későbbiekben visszamenőleg is megvannak :)

sifu 03-24-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 82176)
akkor meg Excel vagy Word vagy Powerpoint ;) és akkor a későbbiekben visszamenőleg is megvannak :)

ezt értem:) és tényleg jó fej vagy!:)de ez eddig is működött de ugye az általad említett dolgok nem a hód részei?vagy te tudsz olyanrőól amiről én nem?:)))))))
a játékban való módosításról lenne szó nem arról h ezt ki hogy oldja meg a hódon kívül.....

Cece 03-24-2007 15:51

Akkor meg nem értem mi a gond?
Én rákattintok az I betűre és ott az éplist + szövifelmérés + kristálygömb is 1 helyen. Csak le-fel kell görgetnem az egeret.
Valójában nem értem mi az amit szeretnél, hiszen ez is itt lett megszavazva, hogy minden egy helyen legyen.

sifu 03-24-2007 16:07

ez így van ahogy mondod de ott csak 1 ori adatai vannak ugye?
és akkor végig kell nézned mind a 4 I betüt h lásd mi a szitu!
lehet merész ötlet h ott legyen az egész szövi minden felmért adattal együtt!!
ezért választottam ketté a felvetést,miszerint:-ha ez túl összetett feladat lenne vagy nem megoldható akkor legalább annyi h a táv kijelzése legyen zöld ha bármi adat van valamelyik szöviről és maradjon piros ha nincs!:)
ennyi!

sifu 03-24-2007 16:09

és esetleg a zöld távolságra kattintva onnét lehessen elérni a másik szövi adatait és ne keljen külön az I betükön végig menni kiről van gömb v csak éplista és még kiről milyen adat hiányzik...

All times are GMT +1. The time now is 08:19.