![]() |
áttekinthetőbb szövi felmérés
sziasztok!
amit javaslok szintén csak 1 kényelmi módosítás lenne.... az a gondom h ha felmérsz 1 szövit akkor látod kik a tagjai és az új módosítás miatt látod ki milyen messze van tőled....erre a varitok meggömböli mondjuk mind a 4-et! ha meg akarod nézni mit tudnának össze hozni ha nekik mennétek akkor 2 lehetőséged van: 1. -felmért szövik(meg nézed kinek a gömbjeit kell végig nézned és számolnod) -kristálygömbök(végig nézed a gömböket és számolsz) 2. -pont lista (és megnézed h kinél van kis kék i betü,ott látod az ő gömbjét esetleg az épületeit és a szövijeit) sztem össze lehetne vonni a 2 dolgot!!!! mi lenne ha akár a szövi felmérésbe akár a pont listába(kis kék i betü) belépve ott lenne a gömb esetleg az éplista és ha szövikről van adat az is(gömb éplista)nem csak a távolság! vagy ha ez így túl összetett akkor a szövifelmérésbe v a pontlistába(I) belépve látnánk h kiről van adat még!ami most pirossal van jelezve a távolság mondjuk zöld lenne ha van adat és piros ha nincs!!! talán áttekinthetőbb lenne a dolog....vélemények?:) |
Quote:
|
Quote:
|
A potlistet szerintem hagyjuk békén.
Onnan minden ki lett véve amit csak lehetett, mert hangyányiak voltak a betűk. Sztem oda már nem fér semmi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a játékban való módosításról lenne szó nem arról h ezt ki hogy oldja meg a hódon kívül..... |
Akkor meg nem értem mi a gond?
Én rákattintok az I betűre és ott az éplist + szövifelmérés + kristálygömb is 1 helyen. Csak le-fel kell görgetnem az egeret. Valójában nem értem mi az amit szeretnél, hiszen ez is itt lett megszavazva, hogy minden egy helyen legyen. |
ez így van ahogy mondod de ott csak 1 ori adatai vannak ugye?
és akkor végig kell nézned mind a 4 I betüt h lásd mi a szitu! lehet merész ötlet h ott legyen az egész szövi minden felmért adattal együtt!! ezért választottam ketté a felvetést,miszerint:-ha ez túl összetett feladat lenne vagy nem megoldható akkor legalább annyi h a táv kijelzése legyen zöld ha bármi adat van valamelyik szöviről és maradjon piros ha nincs!:) ennyi! |
és esetleg a zöld távolságra kattintva onnét lehessen elérni a másik szövi adatait és ne keljen külön az I betükön végig menni kiről van gömb v csak éplista és még kiről milyen adat hiányzik...
|
All times are GMT +1. The time now is 08:19. |