Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   vipelés vodafonról (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1583)

Boby 03-22-2007 20:05

vipelés vodafonról

Mikor lesz már elérhető végre, hogy az ori vippelhetö lehessen vodás kártyáról?

Ati 03-22-2007 20:10

Quote:

Originally Posted by Boby (Post 81916)
Mikor lesz már elérhető végre, hogy az ori vippelhetö lehessen vodás kártyáról?

Idézet a súgóból:

" Vodafone-os vagyok, és mivel csak Pannon GSM és T-Mobile hálózatból lehet sms-t küldeni, én nem tudok. Mit lehet tenni? Természetesen nem szeretnénk a Vodafone-osokat sem kihagyni ebből a lehetőségből, a Vodafone irányból történő SMS fogadásának bevezetését azonban nem tervezzük. VIP tagság meghosszabbítására Vodafone ügyfeleknek elsősorban a bankkártyás fiztetést ajánljuk, ha ez valamiért nem megoldható, akkor a banki átutalást, vagy a postai befizetést."

Szecsa 03-22-2007 20:16

pedig van pár ilyen topic már :D
ugy tunik, a nép nagyon akarja :)

bár tény, hogy azok is megoldják a vippelést...

Remedy 03-22-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 81917)
Idézet a súgóból:

" Vodafone-os vagyok, és mivel csak Pannon GSM és T-Mobile hálózatból lehet sms-t küldeni, én nem tudok. Mit lehet tenni? Természetesen nem szeretnénk a Vodafone-osokat sem kihagyni ebből a lehetőségből, a Vodafone irányból történő SMS fogadásának bevezetését azonban nem tervezzük. VIP tagság meghosszabbítására Vodafone ügyfeleknek elsősorban a bankkártyás fiztetést ajánljuk, ha ez valamiért nem megoldható, akkor a banki átutalást, vagy a postai befizetést."

Ha mar igy beidezted, at is rakhatod ezt a postod a sugojavitas topicba... :))

"bankkártyás fiztetést"

LotR 03-23-2007 09:28

tény hogy most én is aggodom lemondanám a pannonos előfizum, de akkor
elég sokat kéne egybe rávippelni az orimra amit ha esetleg szétvernek, akkor vagy több évig tamagocsizhatok vagy törlöm és elrepült a vip:(:(:(Vagy restart de az is visszadob az időbe... :(

Emellett kényelmes vok és szeretem ha esetleg nem figyeltem a vip köreimre és lejártak viszonylag gyorsan pótolni otthon a fotelmban 1 sms-vel..

Ati 03-23-2007 09:32

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81996)
elég sokat kéne egybe rávippelni az orimra amit ha esetleg szétvernek, akkor vagy több évig tamagocsizhatok vagy törlöm és elrepült a vip:(:(:(Vagy restart de az is visszadob az időbe... :(

Emellett kényelmes vok és szeretem ha esetleg nem figyeltem a vip köreimre és lejártak viszonylag gyorsan pótolni otthon a fotelmban 1 sms-vel..

Ahogyan már más topicokban többször leírtam, a VIP tagság célja nem az, hogy mi fizessünk mégtöbbet a Hódító fenntartásáért. :) Ezért olyan VIP-váltási lehetőségek, amiknek ez lenne az eredményük, nem kerülnek bevezetésre.

laci 03-23-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81996)

Én soha nem értettem ezt a problémát. Van elég pannonos meg t-mobilos ismerősöm, bármikor bármelyiket megkérhetem hogy dobjon egy VIP-et, aztán megadom neki azt a kemény 250 forintot ;)

Hosszú ideig így is működött, aztán vettem egy pannonos kártyát, mert egyik szövetségesemnek is én fizettem, ma meg már bankkártyával fizetek.

LotR 03-23-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 82001)
Én soha nem értettem ezt a problémát. Van elég pannonos meg t-mobilos ismerősöm, bármikor bármelyiket megkérhetem hogy dobjon egy VIP-et, aztán megadom neki azt a kemény 250 forintot ;)

Hosszú ideig így is működött, aztán vettem egy pannonos kártyát, mert egyik szövetségesemnek is én fizettem, ma meg már bankkártyával fizetek.

nos ha neked nem probléma, hogy másokat kérsz meg az jó.

Spec a baráti köröm tudja , hogy hodozom, de őket ez nem érdekli...
A szövetségeseim jelenleg nincsennek , a hodos ismiktől meg megint nem szívesen...
Közvetlen ismerőseim körében is vodafon van..
Most ott tartok valszeg a nagyimnak adom a pannonos előfizus kártyám és majd onnan támogatom magamat, ha épp kell... :)

System 04-27-2007 13:52

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 82003)
nos ha neked nem probléma, hogy másokat kérsz meg az jó.

Spec a baráti köröm tudja , hogy hodozom, de őket ez nem érdekli...
A szövetségeseim jelenleg nincsennek , a hodos ismiktől meg megint nem szívesen...
Közvetlen ismerőseim körében is vodafon van..
Most ott tartok valszeg a nagyimnak adom a pannonos előfizus kártyám és majd onnan támogatom magamat, ha épp kell... :)

Nekem is nagy problémám ez.Nekem is a nagytöbbség vodás,énis az vok.
Persze azért nekem is van pannonos és T-mobile os ösmerősöm,de nekem égne a pofám ha őket kérném meg,ezért nem teszem.Tképpen nem is tudnak ezen "hóbortomról".Sajnálom nagyon,hogy vodások nem kérhetnek vipet :( :( :(

Kutyuleee 04-27-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by System (Post 91081)
Nekem is nagy problémám ez.Nekem is a nagytöbbség vodás,énis az vok.
Persze azért nekem is van pannonos és T-mobile os ösmerősöm,de nekem égne a pofám ha őket kérném meg,ezért nem teszem.Tképpen nem is tudnak ezen "hóbortomról".Sajnálom nagyon,hogy vodások nem kérhetnek vipet :( :( :(

a Vodafone-nak reklamálj...:D Talán ha irsz egy megható levelet nekik, biztos könnyes szemmel rohannak Atihoz, és egy kiváló ajánlatot tesznek le az asztalra, amivel nem lenne veszteséges ha bevezetnék:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 20:55.