![]() |
Hogyan lehet netmegosztás 2 gép között?
Üdv mindenkinek :)
Az lenne a gondom, hogy van egy asztali PC amire be van kötve a net és ugyanarra a vonalra be szeretném kötni a notebook-omat is. Annyit össze tudtam hozni, hogy egymás között van hálózati kapcsolat, fájlmozgatás, stb. De a net sehogyan sem akaródzik bejönni. :( Előre is köszi a segítséget! :) |
Quote:
Nincs előttem most hirtelen semmi ehhez, hogy ez hogy is néz ki, szóval ha nem megy, akkor majd valaki biztosan elmagyarázza lépésenként. :) De úgy emlékszem, hogy nem bonyolult, úgyhogy a fenti elég kell, hogy legyen. ;) |
nekem is ugyanez a gondom, ha találtok megoldást, privátozzatok, köszi
|
Mi simán vettünk egy routert, bekötöttük rá mindkét gépet, és azóta fut a net mindkettőn, minden különösebb állítgatás nélkül.
|
Én a routert javaslom
ha két asztali géped van, akkor elég a vezetékes, ha notebookra is kell, akkor wireless router kell, oszt csókolom :D két asztali gépen még én is meg tudtam osztani a netet routerrel ;) |
én is azt mondom h router
nem olyan drágák, asszem 5-6 ért lehet venni egyszerúbb vezetékeseket, 10körüliért pedig már wireless-t is másrészt erre elvileg képes a Windows, de nem vagyok bene biztos h gyakorlatban jól működne:rolleyes: |
Quote:
Másrészt pedig a két géphez kell 3db hálókártya, így az integráltság korában jó eséllyel venni kell még egy kártyát (except usb-s modem). Picit még hozzátesz az ember és akkor inkább router. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A gép háza meg összeroskadt. |
All times are GMT +1. The time now is 14:45. |