![]() |
Pusztittás
Sereged megérkezett ******** (#*****) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Katonáid pusztítottak, amit csak értek! Távozáskor a következő épületek hevertek romokban: 2 ház, 1 tanya, 2 barakk, 1 raktár, 1 kocsma, 1 fémbánya, 1 agyagbánya, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 16 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 15 íjász, 0 lovas és 29 elit.
Az lenne a javaslat, hogy itt is legyen kiirva összesen, hogy mennyi épületed veszített, mert földfoglalásnál is ki van írva. Sereged megérkezett ******** (#*****) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Katonáid pusztítottak, amit csak értek! Távozáskor 9 épület hevert romokban: 2 ház, 1 tanya, 2 barakk, 1 raktár, 1 kocsma, 1 fémbánya, 1 agyagbánya, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 16 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 15 íjász, 0 lovas és 29 elit. így sokkal átláthatóbb lenne. |
Quote:
|
Quote:
Szerintem tök jó 5let:) |
Quote:
:) de elfér... |
Végre kitaláltam a tökéletes példát. Ez ugyan olyan, mint a tanácsadók, minek oda a tudomány kiirás, ott van külön menübe, minek a seregkiirás, ott van megint külön menübe, minek oda az épületek...
|
Én ha Nagy ritkán pusztitani megyek akkor az eseményeknél szoktam megnézni mennyit is pusztitottam...ott szépen le van irva hogy xy elpusztitotta ab országának ennyi épületét....Mondjuk Nekem ennyi elég is...:D
|
Télleg megvan az eseményekben, de attól jól nézne ki, és nem hiszem, hogy bárkit is zavarna, mégha el is vagyok nélküle. A magam részéről támogatom az ötletet.
|
Így legalább egy helyen lenne!
|
Nekem is tetszik az ötlet. Támogatom. idegesít ha összekell számolnom vagy átkattintanom az eseményekre:D
-sokkal jobb nézni a 6 soros zöldet:D:D:D- |
Talán annyi érvem lenne mellette, h pont úgy mint foglalásnál itt is a mennyiség számit,mint mikor pl. pontérték változást számolunk:)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:30. |