![]() |
Katonai morál /igen,én is :D/
Üdv!
Én is a katonai morál ügyéhez szeretnék hozzászólni,egy szerintem új ötlettel. Na,szóval, arra gondoltam,hogy mi lenne,ha a katonai morál minden szintlépésnél minimum 80%-ról indulna(persze,ha több, akkor megmaradna annak ,ami volt) .Ez különösen fontos lenne a varázslók számára, akiknek /főleg egy háború után/ nem különösebben szökik az egekbe a moráljuk,így az új szinten esélyt kapnának a túlélésre.... Tehát ez lenne a javaslat,várom a pozitív és negatív visszajelzéseket egyaránt. Jó Hódítózást Üdv Zoli:D |
Én nem értem, hogy mi értelme van, az A kivételével mindenhol van 2napod, hogy rendberakd a morált.
|
Quote:
3 napod. Ha meg alapban nem tudtad rendben tartani, aligha számít hogy nem 75-ről indulsz, hanem 80%-ról. Csak azért nem érdemes belepiszkálni, hogy akik menekülnek felfele egy háborúból ne roncs morállal érkezzenek... Sőt, alacsony morállal még jobban is indulsz mint egy natúr 80%-al, ami simán lemehet 75-ig a védettség ideje alatt. |
nem érzem szükségét ennek a javaslatnak
|
Quote:
|
lengetsz egyet meg mormolsz két imát:D
nem támogatom |
kiárulsz lépés előtt
ha nincs egység az oridban egy kocsma is felhúzza a katmorált:) |
nemtom, de ha nem szabi után megyek feljebb, akkor mindegy mi van,a védelem alatt helyreáll a morálom kb....
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:46. |