Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   jelentkezés hétvégikre... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1480)

Kubbi 02-23-2007 09:02

jelentkezés hétvégikre...

Számomra zavaró, hogy az "országod" című menüben, hétvégenként megjelenik a "jelentkezés a hétvégi fordulóra", illetve a "jelentkezés a VIP hétvégi fordulóra"
Című gomb.
Ha mind a kettő aktív, tehát még nem jelentkeztem egyikre se, akkor eléggé nagy lesz a zsúfoltság, ha netán van régi esemény is, és van pár üzenetem is...

Ezért azt javasolnám, hogy egy jelölő négyzettel ki lehessen kapcsolni, az adott hétvégére. Persze a köv. hétvégén megint aktív lehetne...
Így nem lenne az, hogy feleslegesen jelentkezem a játékra. Ugyanis jelenleg csak azért szoktam jelentkezni, hogy eltünjön onnan az a pár, számomra zavaró gombocska. :D És ahogy elnézem a hétvégiket, nem csak én teszem ezt így. :)

Zsáni 02-23-2007 09:15

Sokan csak véletlenül kattintanak oda :)

Kubbi 02-23-2007 09:24

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 75437)

Azért mert túlzsúfolt ott az a rész... :)

Dragi 02-23-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 75437)

véletlenül :rolleyes: nem léteznek véletlenek, támogatom a javaslatot bár én nem bánnom hogy van egy határ a játszó és nem játszó orik között :)

Tyer 02-24-2007 00:13

Igazad van Dragon Szamár, tény, hogy tök jó, amiért van egy határ. Pl. ez választja el az orid adatait, az eseményektől. Örülj neki, amiért nem látod egyből az összes infót, kell egy kicsit görgetni... Dolgozz meg azért, ha szeretnéd tudni, mi is történt. :D
(Tessék jót nevetni, csak tréfának szántam!)

Dragi 02-24-2007 07:32

Quote:

Originally Posted by Tyer (Post 75562)
Igazad van Dragon Szamár, tény, hogy tök jó, amiért van egy határ. Pl. ez választja el az orid adatait, az eseményektől. Örülj neki, amiért nem látod egyből az összes infót, kell egy kicsit görgetni... Dolgozz meg azért, ha szeretnéd tudni, mi is történt. :D
(Tessék jót nevetni, csak tréfának szántam!)

Egyáltalán nem kell görgetni először építeni kell utánna ütni és már a be nem lépetek felett is vagy :p

Tyer 02-24-2007 19:46

építeni? Én előszőr mindig bontok, így utolsó leszek mindaddig, míg be nem fejeződik a képzésem, közben épül a torony. ezután már a támadásoktól védve vagyok. Az elején meg ugysincs erős varis vagy tolis :) Éjfélig szinte csak védelmet erősítek.
Ha nagy a monitor, akkor tényleg nem kell görgetni! ;)

Kubbi 03-08-2007 19:28

Azt hiszem, miután a javaslat érdektelenségbe fulladt, nyugodtan lehet törölni is. :)

Bár nem hiszem, hogy csak engem zavar az a sok gomb... :D
No mind1.
Szerintem mehet a kukába.

Zsáni 03-08-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75528)
véletlenül :rolleyes: nem léteznek véletlenek, támogatom a javaslatot bár én nem bánnom hogy van egy határ a játszó és nem játszó orik között :)

mondom, hogy előfordul :p
velem legalábbis néha, amikor sietek ;)

Valezius 06-12-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 75415)
Számomra zavaró, hogy az "országod" című menüben, hétvégenként megjelenik a "jelentkezés a hétvégi fordulóra", illetve a "jelentkezés a VIP hétvégi fordulóra"
Című gomb.
Ha mind a kettő aktív, tehát még nem jelentkeztem egyikre se, akkor eléggé nagy lesz a zsúfoltság, ha netán van régi esemény is, és van pár üzenetem is...

Ezért azt javasolnám, hogy egy jelölő négyzettel ki lehessen kapcsolni, az adott hétvégére. Persze a köv. hétvégén megint aktív lehetne...
Így nem lenne az, hogy feleslegesen jelentkezem a játékra. Ugyanis jelenleg csak azért szoktam jelentkezni, hogy eltünjön onnan az a pár, számomra zavaró gombocska. :D És ahogy elnézem a hétvégiket, nem csak én teszem ezt így. :)

Szerintem mindenki örül, ha feleslegesen jelentkezel, lagalább nagyobb lesz a létszám :)

Szóval ennyit megtehetsz játékostársaidért :)

All times are GMT +1. The time now is 01:06.