![]() |
Fokozás
Nem találtam még erről szóló topicot, és gondolom nem is ez lesz a legfelkapottabb, de talán pár embert érdekel.
Az lenne elsősorban a kérdésem: Ha lefokozok tegyük fel 100k katonát 200 hekin ( ami ugye 103-4 ezres lakosságot eredményez kb ) mennyi idő alatt megy ez el körülbelül. A súgóban erre való utalást pontosan nem találtam így ezért kérdem. Szóval milyen mértékben fognak elmenni a katonáim, és hogy éri meg jobban: Egyben lefokozni 100k katonát vagy 10*10 ezret, stb. Nem tudom hogy százalékosan mennek el, stb ezért kérdem. Ja és számít-e hány házam van, avagy több megy e el 50 háznál ill 0 háznál? Előre is kösz. |
minden kv-nál az el nem férő lakosság fele lép le.
|
Értem.
Tehát akkor házfree országot nem érdemes nagyon játszani?:P No meg ehhez hozzáadódik-e az éhezés, vihar stb által elmenő lakosság? |
Quote:
az éhezés,vihar... nem tudom pontosan, _sztem_ először az el nem férő lakosok fele megy el, és utána + vihar,éhezés... mmint az adott kv-nál. |
Quote:
Na és mit gondolsz hol vinném ha nem az anarchban?:) Csak kíváncsi vagyok hogy lehet tönkreélezni egy orit, de úgy igazán:) Pl ilyesmire gondoltam: :D Gnóm Ház 0 0% x lakos Barakk 120 60% 5400 Elit / Lovas Tanya 0 0% 0 Bála/kör Raktár 10 5% 3,80 körre elegendő Őrtorony 30 15% 1800 Íjász Templom 25 13% 3750 Varázsló Kocsma 15 8% 900 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Egyéb 0 0% 200 hektár Érték 9000 pont Ételfogyasztás: 2370 Bála/kör Foglalkoztatottság: x% |
Quote:
50% barackkal is simán bevered az orik 99%-át :) házfree-ként meg gömböldéket szoktunk/szoktak használni :) mondjuk 90-100% templom,aztán csak gömbölni szabad behozni, ártózás esetén halál :) :) |
Quote:
|
Quote:
Szóval 70%-on is 50% megy el a túltöltöttnek, illetve 100% lakossági morálnál is... Ebben nincs különbség... Ami igazából lényeges Neked, hogy ha az intézőben megnézed, hogy melyik épületed mennyire megy, akkor az alapján számolja a rendszer a helyeket. A lakossági csekk, a lakossági elvándorlás, illetve a pl barackokban a helycsekk ugyanakkor van. Tehát ha mondjuk a barackjaid 100%-on mennek, és mondjuk épp tele van a barackod, akkor hiába mennek el lakosok, ezáltal mondjuk a barackok csak 70%-al üzemelnek, akkor sem mennek el katonák belőle. Tehát a lényeg, hogy a körváltás kezdeti időpontja számít az intéző vizsgálatánál. ja, és ha jól emléxem a tesztjeim alapján az éhezés, vihar miatti seregelmenés a lefeleződés után van... (bár ezt gyorsan lehet tesztelni, valaki csinálja meg.. nekem nincs most aktív orim, ami éhezni tud :D) |
All times are GMT +1. The time now is 19:59. |