![]() |
Kocsma morálra gyakorolt hatásának csökkentése
Sziasztok!
Nem tudom kit mennyire idegesít fel, de a morált a kocsmák száma nagyon fel tudja nyomni... Ugye a fokozatok úgy vannak, hogy: 150-300-500 katonai egység / kocsma Nos, most az a baj, hogy a 300 alatti kocsmával is simán 95%-on tartod a morált éveken keresztül :D 150-el meg 97-98%-on... Ezen szeretnék változtatni, mert szerintem nagyon sokat emelnek rajtad... Így segítve elő azt, hogy aki sokat ül egyhelyben, annak ne legyen olyan magas a morálja, jobban érvényesüljön az aktív hadi, illetve a kocsma nélküli varisok. Valahogy úgy állítanám be, hogy : 500 / 80% 300 / 85% 150 / 90% Vagy ha ez durva, akkor: 500 / 85% 300 / 90% 150 / 95% Ha a sűllyesztőben landol, akkor IJ :D |
De így mi lenne azokkal, akik nem tudnak ütni?
Pl a varis oriknak így is épp elég alacsonyan van a katmorálja időnként, és szerintem nem kéne többet rontani rajta... |
Quote:
Ez csak a felfedezős tolisok kat morálját rontaná le, az övéket sem durván... Gondolj bele... Egy óriás varis szinte folyamatosan 75% kat morállal dolgozik, hiszen nincs semmi kocsmája (talán 1 a hullák miatt). Viszont ha lenne egy közepes tolis, akinek csak 150-300 közötti kocsmája van, neki nem 95% lenne a kat morálja, csak 85-90 közötti... Máris könnyebben tudná ártózni... És a hadis könnyebben ütné őket is... Talán kevésbé lenne üthetetlen elfet csinálni... |
nem ertek 1et. nagyon jol van ez igy ahogy van. es nem toliskent beszelek, hanem hadiskent, felreertes ne essek h a sajat erdekemet vedenem.
azzal sem tudok eggyeterteni, hogy 1 jo varis 75on tartana a moraljat.. az mar nem megy bele a "jo varis" kategoriaba. ha ertitek mire celzok. s ilyen fajta ujitas eseten nem segitene semmit a varisokon. |
Quote:
Egyébként így már értem a dolgot, és így csak a hadisok lennének azok akik elérhetnék a 100%-ot, és talán a tolisokkal is könyebb lenne elbánni Tehát ha megvalósul a dolog nem fogom bánni viszont ha nem, engem az sem zavarna |
Quote:
Ellenzem :) jó ez úgy ahogy van! |
Szerintem tök jól van úgy, ahogy most van.
|
nekem sem tetszik ez az ötlet. a tolik még kiszolgáltatottabbak lennének a hadisokkal és a varisokkal szemben, és ezen kívül az óriás, mint faj, még erősebb lenne viszonylag...
|
Kifejezetten elvetendőnek tartom a tolisok ellen irányuló ötletet.
|
Én sem támogatom egyáltalán
|
All times are GMT +1. The time now is 17:10. |