![]() |
üres területek
Szabad terület: 14
Ház: 244 Barakk: 472 Kovácsműhely: 16 Tanya: 122 Könyvtár: 5 Raktár: 8 Bányák: 69 Őrtorony: 24 Kocsma: 10 Templom: 95 Kórház: 1 Piac: 0 Bank: 1 Fatelep: 16 Kőbánya: 12 Fémbánya: 12 Agyagbánya: 22 Drágakőbánya: 7 Erdő: 0 Kőlelőhely: 1 Fémlelőhely: 0 Agyaglelőhely: 1 Drágakőlelőhely: 0 Itt egy épületlista és én ettől foglalatam 26 üres területet( a többit nem részletezem), azt magyarázza el valaki hogyan szereztem ennyi üres területet, mikor csak 14 üres hekije van és harc után még maradt 7 üres hekije. |
Csata közben szoktak épületek megsemmisülni :)
|
ez elég buta kérdés...de amikor foglalsz bizonyos %át üresbe kapod meg...
nekem volt oxlah h 26hekiböl 25üreset kaptam ez természetes és nincs összefüggésben az ö üres területeivel |
jol irja a Valezius :)
Nem ugyanazokat kapod 100%-ban amit elhozol tőle, hiszen rombolodnak le a csata soran epuletek :) es azt ő elveszti pl. barakként, Te lehet csak üres hekiként kapod meg. |
Csak olyan épületet kaphatsz ami neki van ( volt ) viszont teljesen random %-ban, plusz mivel a csatában az épületek egy része megsemmisül, ezt üresben kapod. Viszont ha nincs bankja pl, azt nem kaphatsz, bányákkal, lelőhelyekkel ugyanígy.
Én ezt tudom:) |
Quote:
Ha van is ilyen, ez szerintem hülyeség. Quote:
Én mondjuk avval magyaráznám, hogy simán lebontotta az épületeit, vagy valaki csataelőtt megrengette kicsit stb. |
van ilyen. pl. katapultok lerombolnak, lovasok átgázolnak házakon, felégetnek tanyákat...parancsolj csakhogy realitás legyen :)
de az tény, hogy 100%-osan beépített orit beütve is kapok üres területet |
Quote:
Bár az jó kérdés, hogy fosztásnál miért nem semmisül meg pár tanya vagy bank. |
Quote:
De hol írja ezt, ha van ilyen? Most nem arra gondolok, hogy írja a súgóban, hogy a teszem azt 6% elhozott hekinek az 5 vagy 10 vagy mittomén hány %a üres heki, hanem csak nnyit, hogy a csata folytán összedőlhetnek épületek. Nah de nem is lényeges. Megmondom őszintén én még nem figyeltem fel erre :o |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:18. |