![]() |
pontlistaban orik szinezese
eloszor is udvozletem minden kedves forumozonak :p
mit szolnatok ahoz az abszolut kenyelmi javaslathoz, hogy a vip pontlistaban egyes orszagoknak egyedi hatterszint lehessen fuzni?? biztos vagyok benne hogy sok jatekosnak a vip pontlistaja nagyobb a normalnal is, mert hat sok az ellenseg, barat, klantars -- ki kicsodat szokott ide betenni... namost elfordulhat peldaul az a helyzet, hogy bontoversenyre kerul sor, es nagyon fontos egy bizonyos orszag pontszamat figyelni (vagy akar tobbet is!). viszont ha van meg 20 orszag a listaban, akkor elobb meg kell keresni az orszagot, aztan az erteket, stb. => draga idot veszit az ember, amikor az ido igencsak fontos. de ha ennek az orszagnak lehetne fuzni egy kulon hatterszint, akkor egybol felgyorsul a folyamat. vagy mondok mast. nyomon szeretnem tartani egyszerre 2,3 esetleg 4 klan/szovetseg tagjait a vip pontlistan. nagyon jo lenne ha 1bol lehetne latni hogy meik kinek a szovetsegese, mert az x szovetseg tagjai sarga hatterrel jelennek meg, y szovetsege kekkel, valamint z-e lilaval. egybol megkulombozteti az ember. igyhat az en javaslatom az lenne, hogy a vip pontlistaban legyen 1 olyan lehetoseg, hogy eggyenkent az orszagok hatterszinet valtoztatni lehessen barmien szinre. |
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread....3987#post73987 |
Quote:
nem neztem utana.. :o edit: ezek utan csak annyit fuznek meg hozza, hogy az elozo otletre valo reagalast: Quote:
ja es kulon koszonet a negativ reputacios pontocskanak! |
Legalább a **MA** elvetett javaslatokat ne hozzátok fel újra, mint remek saját ötlet...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:11. |