Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   pontlistaban orik szinezese (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1433)

csavo 02-15-2007 14:51

pontlistaban orik szinezese

eloszor is udvozletem minden kedves forumozonak :p
mit szolnatok ahoz az abszolut kenyelmi javaslathoz, hogy a vip pontlistaban egyes orszagoknak egyedi hatterszint lehessen fuzni?? biztos vagyok benne hogy sok jatekosnak a vip pontlistaja nagyobb a normalnal is, mert hat sok az ellenseg, barat, klantars -- ki kicsodat szokott ide betenni... namost elfordulhat peldaul az a helyzet, hogy bontoversenyre kerul sor, es nagyon fontos egy bizonyos orszag pontszamat figyelni (vagy akar tobbet is!). viszont ha van meg 20 orszag a listaban, akkor elobb meg kell keresni az orszagot, aztan az erteket, stb. => draga idot veszit az ember, amikor az ido igencsak fontos. de ha ennek az orszagnak lehetne fuzni egy kulon hatterszint, akkor egybol felgyorsul a folyamat. vagy mondok mast. nyomon szeretnem tartani egyszerre 2,3 esetleg 4 klan/szovetseg tagjait a vip pontlistan. nagyon jo lenne ha 1bol lehetne latni hogy meik kinek a szovetsegese, mert az x szovetseg tagjai sarga hatterrel jelennek meg, y szovetsege kekkel, valamint z-e lilaval. egybol megkulombozteti az ember.
igyhat az en javaslatom az lenne, hogy a vip pontlistaban legyen 1 olyan lehetoseg, hogy eggyenkent az orszagok hatterszinet valtoztatni lehessen barmien szinre.

Dragi 02-15-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 74001)
eloszor is udvozletem minden kedves forumozonak :p
mit szolnatok ahoz az abszolut kenyelmi javaslathoz, hogy a vip pontlistaban egyes orszagoknak egyedi hatterszint lehessen fuzni?? biztos vagyok benne hogy sok jatekosnak a vip pontlistaja nagyobb a normalnal is, mert hat sok az ellenseg, barat, klantars -- ki kicsodat szokott ide betenni... namost elfordulhat peldaul az a helyzet, hogy bontoversenyre kerul sor, es nagyon fontos egy bizonyos orszag pontszamat figyelni (vagy akar tobbet is!). viszont ha van meg 20 orszag a listaban, akkor elobb meg kell keresni az orszagot, aztan az erteket, stb. => draga idot veszit az ember, amikor az ido igencsak fontos. de ha ennek az orszagnak lehetne fuzni egy kulon hatterszint, akkor egybol felgyorsul a folyamat. vagy mondok mast. nyomon szeretnem tartani egyszerre 2,3 esetleg 4 klan/szovetseg tagjait a vip pontlistan. nagyon jo lenne ha 1bol lehetne latni hogy meik kinek a szovetsegese, mert az x szovetseg tagjai sarga hatterrel jelennek meg, y szovetsege kekkel, valamint z-e lilaval. egybol megkulombozteti az ember.
igyhat az en javaslatom az lenne, hogy a vip pontlistaban legyen 1 olyan lehetoseg, hogy eggyenkent az orszagok hatterszinet valtoztatni lehessen barmien szinre.

ma már egy ilyesmi téma el lett vetve :)

http://forum.queosia.com/showthread....3987#post73987

csavo 02-15-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 74002)
ma már egy ilyesmi téma el lett vetve :)

huu tenyleg?? en kerek elnezest :p
nem neztem utana.. :o

edit:
ezek utan csak annyit fuznek meg hozza, hogy az elozo otletre valo reagalast:
Quote:

Originally Posted by Ati
Örültem, hogy kivettünk színeket a pontlistából, újakat betenni nem volna célszerű.

nos, ez nem a legtutibb indok... az eg vilagon senki sem latja a sajat vip pontlistamat, nem tudom miert zavarna akarkit is h mien szinu a pontlistamban xy orszag.. nade lenyegtelen. nem fogok belehalni ha nem lesz lehetosegem kielni a muveszi hajlamaimat a hoditon belul is.
ja es kulon koszonet a negativ reputacios pontocskanak!

Ati 02-15-2007 15:00

Legalább a **MA** elvetett javaslatokat ne hozzátok fel újra, mint remek saját ötlet...

All times are GMT +1. The time now is 10:11.