![]() |
Adok-Veszek
Sziasztok.
Mivel most nyitok először topicot,nézzétek el,ha bénázok:rolleyes: :rolleyes: Arra gondoltam,így szombat délután,hogy lehet ,hogy sikeres lenne egy olyan topick ,ahová fel lehetne tenni mindenféle dolgot amit az ember eladni,vagy valakinek felajálani szeretne(pl:Hintaló,stb:) Meglátjuk lesz e rá igény,vagy csak nekem vannak ilyen suta gondolataim:confused: Én feldobnék egy Snowboard bakit.1szer használt BURTON típusú. Ha esetleg valakit érdekel irjon. És akkor várom a Hódító Urak,és Hölgyek írásait. Ha nem lesz élet képes ez a topic,akkor majd kitalálok mást:D :D :D |
Ezt azért nem hiszem ,hogy senkinek semmi olyan tárgy nincs a birtokában amit el szeretne adni,vagy csak jótékonykodni akar valakivel aki arra rászorul esetleg:confused::confused::confused::confused:
De ha mégis igy van ,akkor ez a topic életképtelen:eek::eek::eek::eek: |
Amit én felajánlok: 1996-97 óta gyűjtött Metal Hammereimet elajándékozom (néhány szám hiányzik, amúgy szinte mind megvannak). Nincs helyem itthon, és olyan nehezek így együtt, hogy le fog rogyni a gardrób :D
Ha lehet, a tisztelt érdeklődő egyben vigye az összeset ;) |
Quote:
Na ez az;);););) Csak így tovább:) |
sziasztok nekem 1 betonkevrőre lenne szükségem merta a régi haldoklik köszi
|
Hogy maradjunk az első hsz témájánál:D
megkímélt alpin lap gazdára vár! cím a szerkesztőségben. |
Engem egy szintetizátor érdekelne ha van valakinek .És ha lehet akkor 5 oktávos ,vagy annál nagyobb.
Köszi:) Ja ,és ne elemes legyen lehetőleg:p |
nyissunk rögtön áruházat nem?:p
nekem most már semmi nem kell, mégha ez így nem is a tökéletes fogalmazás:) |
Quote:
ha neked nem kell semmi akkor ez nem a te topicod:p:p:p |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:17. |