Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Megállhat az idő? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1413)

Meteo 02-10-2007 13:59

Megállhat az idő?

Lehet, hogy ezért kapni fogok, de megkérdezem, mert nagyon zavar.

Találtam egy orit, aminek a főbb tulajdonságai abszolút nem változnak, ha nem piszkálom. Értem ez alatt a pénzét, rúnáit, embereit.

Abban, hogy a pénze x kör alatt nem változik szerintem nem kell ragozni miért gyanús.

Az, hogy a rúnái beálltak egy értékre nem tudom miért van, mert a templomai mennek, legalábbis a varázslói nem mentek el.

Az embereiről meg annyit, hogy van rajta vihar, szárazság(kaja=0), meg sztem betegség is, és se nem fogy, se nem nő a népessége.

Miért lehetnek ezek? :confused:

(nincsen szabadságon...)

Gyula 02-10-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 72787)

Találtam egy orit, aminek a főbb tulajdonságai abszolút nem változnak, ha nem piszkálom. Értem ez alatt a pénzét, rúnáit, embereit.

Abban, hogy a pénze x kör alatt nem változik szerintem nem kell ragozni miért gyanús.

Az, hogy a rúnái beálltak egy értékre nem tudom miért van, mert a templomai mennek, legalábbis a varázslói nem mentek el.

Az embereiről meg annyit, hogy van rajta vihar, szárazság(kaja=0), meg sztem betegség is, és se nem fogy, se nem nő a népessége.

(nincsen szabadságon...)

Ez az ori be van fagyva, ugye jól sejtem hogy valamelyik anarhista csoportban találtad?

Meteo 02-10-2007 14:17

nem

Nem, nem anarchban van.

Gyula 02-10-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 72793)
Nem, nem anarchban van.

Melyik csoportban van? Ezzel még nem adsz ki infót.
Magyar normál csoportokban tudtommal nem fagy be az ori, angolban még lehet iylen a normál csopikban is.

Meteo 02-10-2007 14:22

5/W-ben van.

karesz6 02-10-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 72787)

(nincsen szabadságon...)

Nem lehet hogy egy perverz hullát találtál aki csinált magának varikat? Rajta ugyebár nem lehet betegség nem hat rá a vihar nem eszik stb. A pénzkérdésre ha tényleg semmit sem változik akkor nincs tippem.

Xeper 02-10-2007 15:00

Egy nem azonosított oriban is megáll az idő :)

Bogár 02-10-2007 15:07

még volt egy ilyen téma valahol. ha jól emlékszem, le volt írva oda, hogy az ilyen orikat nem illik piszkálni...

Hunor a sirály 02-10-2007 15:16

Akkor áll meg az idő ha azt az orit kitiltják, más okot nem tudok kitalálni.

Meteo 02-10-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 72800)
Nem lehet hogy egy perverz hullát találtál aki csinált magának varikat? Rajta ugyebár nem lehet betegség nem hat rá a vihar nem eszik stb. A pénzkérdésre ha tényleg semmit sem változik akkor nincs tippem.

Nem, nem hulla, és kétlem, hogy nem lenne azonosítva.

All times are GMT +1. The time now is 17:36.