Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Wapról, a piaci infok bővítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1404)

olasz 02-08-2007 12:30

Wapról, a piaci infok bővítése

Sziasztok!

Lenne egy olyan javaslatom, hogy jó lenne, ha wapról is lehetne látni, hogy a piacon kint lévő áruim, hány óra múlva érnek vissza!
Mert így, ha nemvok gépközelben, hiába wapolok, nem látom, hogy hány óra múlva ér vissza a fontos árum (pl. Xmilla teki), így minden órában wapolnom kell! :(

Ati 02-08-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by olasz (Post 72250)
Sziasztok!

Lenne egy olyan javaslatom, hogy jó lenne, ha wapról is lehetne látni, hogy a piacon kint lévő áruim, hány óra múlva érnek vissza!
Mert így, ha nemvok gépközelben, hiába wapolok, nem látom, hogy hány óra múlva ér vissza a fontos árum (pl. Xmilla teki), így minden órában wapolnom kell! :(

A wap felület fejlesztése végetért, további fejlesztések nem lesznek rajta.

A mai telefonokon webböngészők is futnak (wapos kapcsolatot használva, tehát nem kerül többe Neked), melyek a Hódítót teljes egészében megjelenítik, mintha csak webeznél, így ezeket az információkat is eléred.

laziga 02-08-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 72251)
A wap felület fejlesztése végetért, további fejlesztések nem lesznek rajta.

A mai telefonokon webböngészők is futnak (wapos kapcsolatot használva, tehát nem kerül többe Neked), melyek a Hódítót teljes egészében megjelenítik, mintha csak webeznél, így ezeket az információkat is eléred.

Ati telóra és pdara a sok képet kikéne szedni mert nem hogy ugyan annyiba de sokszorta többe kerül mert adat mennyiség után fizetünk. Valami butitott változat kellene ami nem falja az adatott.

Kutyuleee 02-08-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 72363)
Ati telóra és pdara a sok képet kikéne szedni mert nem hogy ugyan annyiba de sokszorta többe kerül mert adat mennyiség után fizetünk. Valami butitott változat kellene ami nem falja az adatott.

hmm sztem ehez nem kell Ati, csak ajánlom a Beállitások/vegyes menüjében az utolsó menüpontot:D

Cece 02-08-2007 20:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72364)
hmm sztem ehez nem kell Ati, csak ajánlom a Beállitások/vegyes menüjében az utolsó menüpontot:D

Én azt pölö bekapcsoltam és nem igazán vettem észre minőségi változást.

Kutyuleee 02-08-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72370)
Én azt pölö bekapcsoltam és nem igazán vettem észre minőségi változást.

Én se de elvileg ezért van:D lehet a képek tényleges mérete kisebb és ezért kisebb az adatforgalom is:rolleyes: vagy csak sz*r a böngészönk:D

Ati 02-08-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 72363)

A wap-alapú böngészők (pl mini-opera) nem töltik le a képeket.

PDA-ra használd a mobil-net opciót, a fejléc-képek kb 80%-kal kisebbek lesznek méretben, vag ymégjobban, mér nem emlékszem mennyivel, rég volt, amikor ez készült, a megvalósult javaslatok között megtalálod.

Cece 02-08-2007 21:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72377)
Én se de elvileg ezért van:D lehet a képek tényleges mérete kisebb és ezért kisebb az adatforgalom is:rolleyes: vagy csak sz*r a böngészönk:D

Nemtom... nekem a telóm standard böngije megy.
A mobil internet + a wap az egy és ugyan az? Mert mobilinternetet használok.

Kutyuleee 02-08-2007 22:13

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72382)
Nemtom... nekem a telóm standard böngije megy.
A mobil internet + a wap az egy és ugyan az? Mert mobilinternetet használok.

nem ugyanaz a kettő... a wap-ra épül a mobil internet, de míg az elöbbi nem nyujt teljeskörü internet szolgáltatást utobbi már teljes értékü ilyen szempontból is:D

Cece 02-09-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 72391)
nem ugyanaz a kettő... a wap-ra épül a mobil internet, de míg az elöbbi nem nyujt teljeskörü internet szolgáltatást utobbi már teljes értékü ilyen szempontból is:D

Teljeskörű a fenét. Waprül legalább látom, ha van szövifórum, de mobilinternetről böngivel nem (nem villog semilyen eseményjelző soha)
Wapról viszont azt nem látom mikor jön a cucc a piacról + nincs szövimenű + az 1A-val sem lehetett semmit kezdeni.
Nah sebaj...azért tolom a mobilnettel. Azt + egyáltalán nem mondanám, hogy olcsó.

All times are GMT +1. The time now is 13:19.