Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tobb ori egy geprol (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1395)

Aonka 02-06-2007 12:53

Tobb ori egy geprol

Az lenne a kerdes,h ha en iranyitok ket osszekotott orit,es a szobatarsam is regelt(mas csoport),akkor be kell-e jelenteni.:confused: :confused: :confused: :confused:

Ati 02-06-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by Aonka (Post 71726)
Az lenne a kerdes,h ha en iranyitok ket osszekotott orit,es a szobatarsam is regelt(mas csoport),akkor be kell-e jelenteni.:confused: :confused: :confused: :confused:

Ilyen esetben a FAQ-ban leírtak az irányadóak. Attól is függ, hogy egy gépről játszotok-e,m vagy többről stb. Ott le vannak írva a különböző lehetőségek, mikor mire kell figyelni.

Ati 02-06-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 71727)
Ilyen esetben a FAQ-ban leírtak az irányadóak. Attól is függ, hogy egy gépről játszotok-e,m vagy többről stb. Ott le vannak írva a különböző lehetőségek, mikor mire kell figyelni.

Jah, most nézem a címet pontosabban, hogy egy gépről, úgyhogy akkor egy gépről játszotok, akkor ez a része mégsem kérdés. :)

Aonka 02-06-2007 16:57

kossz, elolvastam a faq-t

akkor nem kene hogy gond legyen, mert en szabalyszeruen osszekotottem a ket kulon csoportban levo oriaimat, es normal modban jatszom

a szobatarsam meg gyorsban, ugyhogy nincs esely hogy egy csoportba kerujenek az orik

:cool: :cool: :cool:

Ati 02-06-2007 16:59

Quote:

Originally Posted by Aonka (Post 71771)
a szobatarsam meg gyorsban, ugyhogy nincs esely hogy egy csoportba kerujenek az orik

Második szinten ezek már összefolynak. De addig még sok az idő, és lehet más tempóban is haladtok.

Kisbér 02-07-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 71772)
Második szinten ezek már összefolynak. De addig még sok az idő, és lehet más tempóban is haladtok.

Ati, ha jól vettem ki a szavaiból, akkor neki van 2 országa, ami össze van kötve, meg a szobatársa is regisztrált 1 orit, a gyorsba... Ezeket össze kell kötni nem? Tehát a 3 orinak összekötve kell lennie?

Ati 02-07-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72068)
Ati, ha jól vettem ki a szavaiból, akkor neki van 2 országa, ami össze van kötve, meg a szobatársa is regisztrált 1 orit, a gyorsba... Ezeket össze kell kötni nem? Tehát a 3 orinak összekötve kell lennie?

Az ő két országának össze kell lennie kötve, a harmadik országot, amit egy másik ember visz, nem kell ezekhez hozzákötni. A FAQ-ban leírtakat azonban be kell tartani, ez egy gépről több ember Hódítózása esetén nagyon fontos.

Kisbér 02-07-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 72069)
Az ő két országának össze kell lennie kötve, a harmadik országot, amit egy másik ember visz, nem kell ezekhez hozzákötni. A FAQ-ban leírtakat azonban be kell tartani, ez egy gépről több ember Hódítózása esetén nagyon fontos.

Jaa, értem :)
Hm... :) bocs :)

All times are GMT +1. The time now is 11:15.