Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Nem hiba (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Vip hv. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1381)

Lezúziusz 02-02-2007 17:23

Vip hv.

Örülök mindenféle újításnak a hódban, pontosabban örülnék, ha azok jól működnének, bár sztem egyenlőre elég lenne az is ha az egyre szaporodó hibákat kijavítaná valaki...Na és ha már mostanában az egységesítésen van a hangsúly, akkor pláne....Következő a problémám többedszer:

Vip hv-re jelentkezés:

Mivel a főorim (bár csak ez az 1 van) szabadságon van, így időnként arénából jelentkezek hv-re már amennyiben felkínálja a lehetőséget, mert néha igen, néha nem...??? Függetlenül attól, hogy honnan jelentkezek (normál vagy aréna) időnként nem enged belépni a rendszer, és nem gépelem el sem a jelszót, sőt jelentkezek is a fodulóra....Bár azt gondolná az ember ha már jelentkezik és még a zászló is nála van tuti ott a helye, és mégsem...Szal sztem inkább az efféle hibák javítására kellene fordítani az időt, mint a sokkak szája íze szerinti szerencsétlenkedésre...

Ati 02-02-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 70992)
Örülök mindenféle újításnak a hódban, pontosabban örülnék, ha azok jól működnének, bár sztem egyenlőre elég lenne az is ha az egyre szaporodó hibákat kijavítaná valaki...Na és ha már mostanában az egységesítésen van a hangsúly, akkor pláne....Következő a problémám többedszer:

Vip hv-re jelentkezés:

Mivel a főorim (bár csak ez az 1 van) szabadságon van, így időnként arénából jelentkezek hv-re már amennyiben felkínálja a lehetőséget, mert néha igen, néha nem...??? Függetlenül attól, hogy honnan jelentkezek (normál vagy aréna) időnként nem enged belépni a rendszer, és nem gépelem el sem a jelszót, sőt jelentkezek is a fodulóra....Bár azt gondolná az ember ha már jelentkezik és még a zászló is nála van tuti ott a helye, és mégsem...Szal sztem inkább az efféle hibák javítására kellene fordítani az időt, mint a sokkak szája íze szerinti szerencsétlenkedésre...

Ez melyik most bevezetett újítás óta jelentkezik?

Lezúziusz 02-02-2007 17:29

Most másodszor csinálja az első eset kb. 1 hónapja volt..

Ati 02-02-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 70995)
Most másodszor csinálja az első eset kb. 1 hónapja volt..

Akárhogy is nézem, szerintem beléptél már.

Lezúziusz 02-02-2007 18:08

Igen és köszönöm a gyors válaszokat is, csak 30-35 perces késés néha sok lehet...és ezt többnyire akkor csinálja mikor nálam van a zászló.

Ati 02-02-2007 18:09

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 71005)
Igen és köszönöm a gyors válaszokat is, csak 30-35 perces késés néha sok lehet...és ezt többnyire akkor csinálja mikor nálam van a zászló.

Ha Nálad van a zászló, akkor félkor tesz be, akkor is, ha nem jelentkeztél. EZ nem hiba, ez így működik.

Lezúziusz 02-02-2007 18:44

De néha ha jelentkezek akkor is csak félkor tesz be...

All times are GMT +1. The time now is 06:45.