Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mitől függ az elhozott heki nagysága??? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1367)

Shad 01-30-2007 20:28

Mitől függ az elhozott heki nagysága???

Sziasztok, Zsolti vagyok.

Játszom már egy ideje ezt a játékot, de egy dologra a mai napig nem tudok megoldást találni.
Ez a problémám pedig az hogy, ha én kitámadok, milyen körülményektől függ az hogy mennyi hekit hozok el.
Tudom nagyon jól hogy nagyban befolyásolja hogy lefelé, vagy felfelé ütök, de ezen kivül milyen változoval kéne számoljak?
Gyors pl.: Az 1A szinten lévő orimmal kitámadtam, az elenfél az utso pill-be lebontott alám, de pontértékben nem volt a külömbség 1000-se. Tehát igy lefelé ütöttem végül is, és keményen 16, ismétlem 16 hekit hoztam!!! :mad:
Szerintem ez nevetséges 1000 hektár fölött jóval.
De volt már alkalmom, mikor 128 hekit hoztam, de hasonló kürülmnyekkor meg 45-öt (ezek felfelé voltak)
Tehát a nálam sokkal tapasztaltabb játékosokat kérdem: mitől függ az elhozott hekik mennyisége?:confused:

Viz 01-30-2007 20:30

Quote:

Originally Posted by Shad (Post 70314)
Sziasztok, Zsolti vagyok.

Játszom már egy ideje ezt a játékot, de egy dologra a mai napig nem tudok megoldást találni.
Ez a problémám pedig az hogy, ha én kitámadok, milyen körülményektől függ az hogy mennyi hekit hozok el.
Tudom nagyon jól hogy nagyban befolyásolja hogy lefelé, vagy felfelé ütök, de ezen kivül milyen változoval kéne számoljak?
Gyors pl.: Az 1A szinten lévő orimmal kitámadtam, az elenfél az utso pill-be lebontott alám, de pontértékben nem volt a külömbség 1000-se. Tehát igy lefelé ütöttem végül is, és keményen 16, ismétlem 16 hekit hoztam!!! :mad:
Szerintem ez nevetséges 1000 hektár fölött jóval.
De volt már alkalmom, mikor 128 hekit hoztam, de hasonló kürülmnyekkor meg 45-öt (ezek felfelé voltak)
Tehát a nálam sokkal tapasztaltabb játékosokat kérdem: mitől függ az elhozott hekik mennyisége?:confused:

a távolság, a hekik száma, plusz az esetleges harcos személyiség.
Ez befolyásolja
Alap helyzetben 3 és 6 hekit hozol %ban

Ezen kívül a-ban számít hogy hány fős klánnnal hány fős klánra mész

Westie 01-30-2007 20:33

Én javaslom a súgó elolvasását: 1/a-szövetségi háborúk
teljesen szuperul le van írva minden ;)

Toti 01-30-2007 20:39

A-ban a klánok közti létszámkülönbség befolyásolja. ha jól tudom, akkor egy fő különbség 1%-nyit. tehát, hogyha te 3 fős klánban vagy, az ellen meg 5 fősben, akkor felfelé támadás esetén nem a 6%-nyi földet hozod, hanem csak 4%-ot.
De erősítse meg vki, hogy jól tudom-e.

Viz 01-30-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 70319)
A-ban a klánok közti létszámkülönbség befolyásolja. ha jól tudom, akkor egy fő különbség 1%-nyit. tehát, hogyha te 3 fős klánban vagy, az ellen meg 5 fősben, akkor felfelé támadás esetén nem a 6%-nyi földet hozod, hanem csak 4%-ot.
De erősítse meg vki, hogy jól tudom-e.

Ennél sokkal összetettebb, Kisbér-nek van asszem ilyen topicja, ott nézzétek:D

Toti 01-30-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 70321)

de a lényeg úgy tudom szinte ez.

Shad 01-31-2007 14:45

Köszi a segítségeket.
A Klán támadással tisztában vagyok, itt az volt a kérdés hogy ori-ori elleni támadásnál, miért vannak hatalmas külömbségek elhozott hekik terén, miközben a körülmények rendkívül hasonlóak....2 körös támadás, felfelé ütés...stb, egyedül a védő és a támadó pontértékek külömböznek, de rossz, hogy még meg sem tudom saccolni, hogy megéri-e kilovagolnom mert, nem tudom hogy 2 körön belül marad-e, vagy leesik jobban, mivel fogalmam sincs arról hogy kb hány hekit hozok el... ez itt az én nagy problémám!
Ha valaki valamilyen megoldást tudna rá adni azt megköszönném...

Remedy 01-31-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Shad (Post 70497)
Köszi a segítségeket.
A Klán támadással tisztában vagyok, itt az volt a kérdés hogy ori-ori elleni támadásnál, miért vannak hatalmas külömbségek elhozott hekik terén, miközben a körülmények rendkívül hasonlóak....2 körös támadás, felfelé ütés...stb, egyedül a védő és a támadó pontértékek külömböznek, de rossz, hogy még meg sem tudom saccolni, hogy megéri-e kilovagolnom mert, nem tudom hogy 2 körön belül marad-e, vagy leesik jobban, mivel fogalmam sincs arról hogy kb hány hekit hozok el... ez itt az én nagy problémám!
Ha valaki valamilyen megoldást tudna rá adni azt megköszönném...

Mar elhangzott, de a kedvedert ujra kiemelem.
A klanletszamok kozotti kulonbseg is befolyasolja (csokkenti) az egyeni csataban megszerezheto hekiket. Ott van a sugoban is, olvasd el!

Shad 02-03-2007 14:55

Köszönöm a segitséget, igaz kuka vagyok, mert átolvastam a sugot és ilyet nem találtam.
De köszönöm a felvilágositást.

Princ 02-03-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 70321)

Stimmt, ez volna az: :)
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1271

All times are GMT +1. The time now is 07:40.