Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kezdeti csoportválasztás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=132)

Reni 01-30-2006 18:59

Sziasztok!

tudnátok ebben segíteni?

...ha egy mailról regizik két teljesen különböző gazdájú ori, csak h ugyanabban a csopiban legyenek, mert szövizni akarnak majd, de az egyiket sosem rakja a saját mailjáról ugyanabba a csoportba mint a haverját.....jár érte anarchia?

Ati 01-30-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Reni
Sziasztok!

tudnátok ebben segíteni?

...ha egy mailról regizik két teljesen különböző gazdájú ori, csak h ugyanabban a csopiban legyenek, mert szövizni akarnak majd, de az egyiket sosem rakja a saját mailjáról ugyanabba a csoportba mint a haverját.....jár érte anarchia?

Ha az ország azonosítása megtörténik, ezáltal biztos, hogy ugyanannak a mailcímnek a tulajdonosa két országot visz, akkor természetesen igen.

Ha más csoportban szeretnél játszani, mint amiben vagy, akkor használd a Beállítások menüpont alatt található Zéró-start lehetőségét, azzal át tudod tenni az országot abba a csoportba, amelyikbe szeretnéd.

Reni 01-30-2006 19:19

Köszi Ati! Így már teljesen egyértelmű.

...még egy hasonló kérdésem lenne.....ha anachiában van orim, de eladom (ha jól emlékszem ez legális) ugyanarról a mailról, mint az anarchos ori regizve volt, regizhetek normálban új orit magamnak?

Ati 01-30-2006 19:21

Quote:

Originally Posted by Reni
Köszi Ati! Így már teljesen egyértelmű.

...még egy hasonló kérdésem lenne.....ha anachiában van orim, de eladom (ha jól emlékszem ez legális) ugyanarról a mailról, mint az anarchos ori regizve volt, regizhetek normálban új orit magamnak?

Nyugodtan, bár célszerű az új tulajdonost rávenni arra, hogy a saját címére írja át az országot, hiszen az évenkénti azonosításkor arra a címre küldjük a kódot, amin az ország van. Ha ez nem azé az emberé, aki az országot ténylegesen viszi, akkor nemigen fog tudni vele tovább játszani, és ha akkor írja át a címet, az 1 teljes hónap kiesés.

Reni 01-30-2006 19:32

Köszi a segítséget!

director 01-30-2006 23:50

ezzel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem.. miért nem publikus, hogy milyen mailcímek melyik csoportba kerülnek? nem hiszem h ez bármilyen visszaélésre lehetőséget adna..

Zsolt 01-31-2006 11:47

Hali.
Ha lehetne én is szeretnék kérdezni egy dolgot, bár nem ebbe a témakörbe tartozik: hogyan tudhatnám meg, hogy mi történt a régi országommal?
Én néztem a szégyentáblát de feladtam. Szabira küldtem és tény, hogy nagyon sokáig nem játszottam vele, de aztán mikor kerestem eltünt. Sorszámot nem tudok mondani(még 2001-ben kezdtem el vele játszani), csak a nevét: Holdanyó volt az orim neve.
Csak annyit szeretnék tudni, hogy törölve lett-e vagy már a másé.
Előre is köszönöm.

steffl 01-31-2006 11:52

Quote:

Originally Posted by Zsolt
Hali.
Ha lehetne én is szeretnék kérdezni egy dolgot, bár nem ebbe a témakörbe tartozik: hogyan tudhatnám meg, hogy mi történt a régi országommal?
Én néztem a szégyentáblát de feladtam. Szabira küldtem és tény, hogy nagyon sokáig nem játszottam vele, de aztán mikor kerestem eltünt. Sorszámot nem tudok mondani(még 2001-ben kezdtem el vele játszani), csak a nevét: Holdanyó volt az orim neve.
Csak annyit szeretnék tudni, hogy törölve lett-e vagy már a másé.
Előre is köszönöm.

azt hiszem azt irták aki nem azonositja az orit azt törlik ..
másé nemigen lehet mert akkor benne lenne a listába

Ati 01-31-2006 11:53

Ennek a kezdeti csoportválasztáshoz semmi köze, légyszi megfelelő témát válasszon mindenki. Köszi.

Makariosz 02-05-2006 00:14

Zéróstartolni akarok, mert teljesen beijedtem attól hogy anarchiába kerülök, mivel az öcsikémmel egy gépről játszunk, ráadásul még szövetségben is vagyunk.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan válasszam meg a csoportomat, hogy ne freemailes csopiba kerüljek?

All times are GMT +1. The time now is 06:15.