![]() |
Sziasztok!
tudnátok ebben segíteni? ...ha egy mailról regizik két teljesen különböző gazdájú ori, csak h ugyanabban a csopiban legyenek, mert szövizni akarnak majd, de az egyiket sosem rakja a saját mailjáról ugyanabba a csoportba mint a haverját.....jár érte anarchia? |
Quote:
Ha más csoportban szeretnél játszani, mint amiben vagy, akkor használd a Beállítások menüpont alatt található Zéró-start lehetőségét, azzal át tudod tenni az országot abba a csoportba, amelyikbe szeretnéd. |
Köszi Ati! Így már teljesen egyértelmű.
...még egy hasonló kérdésem lenne.....ha anachiában van orim, de eladom (ha jól emlékszem ez legális) ugyanarról a mailról, mint az anarchos ori regizve volt, regizhetek normálban új orit magamnak? |
Quote:
|
Köszi a segítséget!
|
ezzel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem.. miért nem publikus, hogy milyen mailcímek melyik csoportba kerülnek? nem hiszem h ez bármilyen visszaélésre lehetőséget adna..
|
Hali.
Ha lehetne én is szeretnék kérdezni egy dolgot, bár nem ebbe a témakörbe tartozik: hogyan tudhatnám meg, hogy mi történt a régi országommal? Én néztem a szégyentáblát de feladtam. Szabira küldtem és tény, hogy nagyon sokáig nem játszottam vele, de aztán mikor kerestem eltünt. Sorszámot nem tudok mondani(még 2001-ben kezdtem el vele játszani), csak a nevét: Holdanyó volt az orim neve. Csak annyit szeretnék tudni, hogy törölve lett-e vagy már a másé. Előre is köszönöm. |
Quote:
másé nemigen lehet mert akkor benne lenne a listába |
Ennek a kezdeti csoportválasztáshoz semmi köze, légyszi megfelelő témát válasszon mindenki. Köszi.
|
Zéróstartolni akarok, mert teljesen beijedtem attól hogy anarchiába kerülök, mivel az öcsikémmel egy gépről játszunk, ráadásul még szövetségben is vagyunk.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan válasszam meg a csoportomat, hogy ne freemailes csopiba kerüljek? |
All times are GMT +1. The time now is 06:15. |