![]() |
Hódító térkép.
/off: Ezt a javaslatot eredetileg nem ide akartam rakni de sajna máshová sem tudom... off/
Sansztalan hogy ez a topic ne kerüljön órákon belül az elvetett jaavaslatok közé de sztem egy érdekes ötlet amit meg akartam osztani veletek.(remélem más már nem vetette fel :D ) Tulajdonképpen egy kis grafikát vinne a hódítóba anélkül hogy a kezelés/játékmenet/design egy csöppet is változna. A pontlista kibővítéséről lenne szó. Az eredeti pontlista megmaradna de kerülne mellé egy link ami az adott csoport grafikus térképéhez vezetne. :D Ami egy kontinens féleségen ábrázolná az orikat. Mondjuk lehetne úgy hogy a 2 kör távolságra lévők szomszédok 3 kör ő szomszédjai stb. Ezt akinek tetszik lehet nézegetni/pontlistaként használni. Azok az orik akikről a térkép gazdája nem rendelkezik infoval adott méretben jelennének meg. Ha gömb már van akkor a mérete már a valós értéket és nem egy szabványt mutatna és jelezve lenne mikor készült a gömb. Ha éplista is van róla a tornyokat lehetne jelölni a határvonalra eső területeken a bányákat házakat elszórva stb. Ha valaki 2 körről támad akkor a területem hozzá csatolódik ha 2 nél többről akkor pedig tartományokat szerez. Tehát tulajdonképpen minden infót fel lehetne rajta tüntetni grafikusan. Ezenkívül később akár aktívabb tartalommal is fel lehet tölteni. Na kb ez a korszakalkotó ötletem. :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:30. |