![]() |
szabi után kötelező körök
üdv mindenkinek
úgy gondolom, kis kiegészítésre szorul, a nem régen bevezetett megszorítás /szabi alatt földvesztés a topban/ mindenki találkozott már olyan orikkal, akik folyamatosan szabin vannak, de a pontlistából sosem tűnnek el, azaz a tulaj be-be nézeget, vmi kifürkészhetetlen időpontban, és ha az ember pont egy olyan helyre keveredik, ahol két körön belül más sincs, csak szabis ori, az több mint bosszantó, gyanítom, hogy a megszorítás is pont őket célozta meg, de ez nem csak a max föld felett probléma, hanem gyakorlatilag a teljes hódítóban. megoldaná ezt a problémát az, ha a szabiról visszatérő oriknak, játékban kellene maradniuk pár körön keresztül, pl min 12 kört, de sztem a 24 vagy 48 jobb lenne. -ezen jól el lehet vitatkozni :) ez a kis módosítás nem sújtaná azokat, akik játszani akarnak, hiszen ők úgyis eltöltenék a kiszabott időt, viszont megoldaná ezt a sokakat érintő problémát. biztos lesz olyan ember, akinek ez nem tetszik majd, de az valszeg nem azért lépked be, hogy játsszon... |
tettszik, valóban jó lenne! :D Nem tud majd sunnyogni senki a pontlistában, azt lesve mikor tűnnek el mellőle.... kiles szabi alól és ott marad célnak.. MUHAHA! :D:D:D:D:D
|
Ez végülis így működik, mert ha támadó akciót folytatsz akkor van 12óra;)
Másrészt ugye előbb utóbb ezek az orik úgyis leesnek a max földig és egy csokorban lesznek szóval ezt nem tartom egetverő problémának. Jah mégvalami: nem feltétlen azért nem esik ki a pontlistából mert benézeget a tulaj, hanem mert vipes;) |
Földvesztés a szabisokna a top ban????? Ezt gyorsan mutassátok meg nekem. Engem is érinteni fog de kivételesen nem mindenféle gonosz szándékból és én a pontlistából is kint fogok maradni. Mellesleg az ötlet sztem nagyon jó csak nem 48 körre szavaznék hanem 72 re. :)
|
Quote:
csak a max. heki felett lévő szabis orik veszítenek földet :) Off/ a javaslatot pedig támogatom :) és sztem 24 órát kelljen minimum játszani szabi után :) |
Az ember vagy játszon vagy szabizzon, de ne az legyen, hogy háromnaponta megnézi a pontlistát és ha nem lát jó célpontot akkor visssza szabira.... Tehát ennyiből jó a dolog
Viszont néhány esetben ez lehet hátrány is: Pl szétverik az orit, leszabizok hogy a másik szövi/ori hagy menjen és ne ártsanak még többet... DE mi van ha nem mennek, hanem várnak? Mert akkor néhány nap múlva visszajövök szabiról hogy megnézzem mi a helyzet, látom hogy itt van(nak) mellettem és mivel 12/24 vagy nem tudom hány óráig nem tudok szabira menni ez remek alkalom lenne nekik hogy csak jobban földbedöngöljenek... De mivel ez nem sűrűn esik meg velem támogatom az ötletet :D |
Quote:
Velem egyszer fordult elő, hogy agyon fenyegett a srác és miután kapott elment szabira.. aztán vissza vissza sandított, hogy vagyunk-e még..aztán látta, hogy igen és ujra szabi... Szerintem nem jo hogy ilyen könnyen lehet menekülni.... Szerintem is nagyon jó ötlet! Az aktív játékot támogatja! :D Remélem megvalósul...:) |
Gazsy mond melyik csopi és kapsz egy 4ork tábis egész napos csapássorozatot! Gyenge az orid? Nem bztos. Szétszednek? Biztosan. Megfontolandó a szabi? Szerintem igen! Érdemes visszakukkantani hogy a közelben vannak még? Szerintem igen.
Csak arra akartam reagálni hogy azt szedik szét aki gyenge, mert ez ökörség, a legjobb ori is szédszedhető... Szerintem meg ez nem normális dolog, hadd lehessen bekukkatani, forumozni. |
nekem is tetszik az ötlet!!
mostanában sajna egyre jellemzőbb,hogy valaki nagyon kemény és amikor elkezdené ütni rendesen az ember akkor szabizik:( egyszer több mint 1 hónapot vártunk 1 delikvensre,de mindig visszaszabizot:( |
All times are GMT +1. The time now is 17:05. |