![]() |
vari/toli használat korlátozása férőhely felett
Kicsit unfair-nek tarom, hogy a piacrol megvett vari/toli egységeket a férőhelytől függetlenül lehet használni.
Ezért javaslom, hogy csak annyi egységet lehessen használni amennyinek helye van. Pl ha 280 tolinak van hely, és veszek a piacon még 20k-t akkor azoknak a támadóereje ne számítson lopásnál! Szerintem teljesen vicces ha egy óriás 5 kocsmával szanaszét lop egy félelfet, mert 5 kocsmára vett 20-25k tolit körváltás után, aztán lelop és elad...! Úgy vélem ez indokolatlan és kivédhetetlen előnyt jelent néhányak számára, és nem tisztességes játékhoz vezet. Várom a tapasztaltabb játékosok véleményét! Gazsy |
Csak annyit lehet használni, amennyinek helye van.
|
Quote:
Elbizonytalanodtam.:confused: |
Quote:
|
Vagy nullás katmorálú:)
|
Én még talán eggy rövid ideig garázdálkodó bugot is el tudnék képzelnide eazt elképzelhetetlennek tartom hogy ez igy önmagában igaz legyen.
|
Igazatok van. Elnézést kérek. (megint)
Kiprobáltam, és nem működött. Valamit nagyon elnézhettem. Meg mellékesen pletykákat is hallottam, a hogyan lehet átverni a tükörpajzsot... (fenti modszer) de akkor szerencsére (hála a fejlesztőknek) ez nem működik. Köszönöm a segítséget! Egy ujabb tévhit eloszlatásra került. :) (Amugy az ehhez hasonló tévhitek felvetésére ez a megfelelő topic????) |
Nem, ez segítség kezdőknek téma, de majd Ati átmozgatja úgyis;)
|
Quote:
télleg 280 + 3k tolim volt, csak még volt hozzá 70 kocsma, mivel akkor még nem bontottam le öket. Asszem jelentkezem kezelésre a pszichiátrián... (ez egyébként csak velem fordul elő vagy azért járt már iigy más is????) (szóval a kérdés: ezért én most utálva leszek??) ugye nem:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:43. |