Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   rövid üzi a gömb alatt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=123)

bpeet 01-29-2006 19:56

rövid üzi a gömb alatt

Sziasztok!

Egy másik hasonló internetes játéknak az egyetlen dolga ami tetszett benne az az a lehetőség, hogy rövid üzit tud az ori tenni a gömbje mellé. Magyarul ha valaki sikeresen meggömbözi, akkor ezt a rövid üzit is meglátja.

Persze megkötésekkel pl. nem lehet sértő becsmérlő, nem sorolhat fel szöviket, stb, de talán kicsit szinesebbé tenné a játékot.

Vélemények erről az apró ötletről? (légyszi ne annyit írjatok h "ennek mi értelme" mert leírtam fent: egy kicsi változást hoz a játékba)

Ati 01-29-2006 20:02

Hát... Szerintem az is igen változatos, ha megjelenik a képernyő közepén egy viziszörny, és elénekel egy vicces dalocskát.

Anno a Jurassic Park III flash hirdetés is változatos volt, éjjel 2-kor halk háttérzene mellett játszottál, és egyszercsak fülsüketítő ordítás.

De úgy gondolom, hogy ezek egyike sem tartozik a játékhoz.

Half 01-29-2006 20:08

Quote:

Originally Posted by bpeet
Sziasztok!
Egy másik hasonló internetes játéknak az egyetlen dolga ami tetszett benne az az a lehetőség, hogy rövid üzit tud az ori tenni a gömbje mellé. Magyarul ha valaki sikeresen meggömbözi, akkor ezt a rövid üzit is meglátja.
Persze megkötésekkel pl. nem lehet sértő becsmérlő, nem sorolhat fel szöviket, stb, de talán kicsit szinesebbé tenné a játékot.
Vélemények erről az apró ötletről? (légyszi ne annyit írjatok h "ennek mi értelme" mert leírtam fent: egy kicsi változást hoz a játékba)

ez vicces szvsz meg jó, de az a baj, hogy erőteljesen koppintás lenne másik játékról.

Csokibácsi 01-29-2006 20:08

Kell annál jobb üzenet, mint mikor azt látja, hogy: kereskedő, harcos, tábornok, vándor, túlélő, tudós? :)

bpeet 01-29-2006 20:34

a viziszörnyes dolog sem rossz ötlet :) lehetne valami flash animáció :D

pedig programozás terén tényleg apró változtatás lenne az a kis szövegablak.

mind1, hátha támogatja valaki. (bár azt hiszem az Ati hozzászólásából h nem lesz ilyen) :)

Woodstock 01-30-2006 18:40

nekem teccik az ötlet, nemérdekelne, hogyha esetleg más játékból koppintjuk, jó és kész. :D

lll 02-03-2006 18:58

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Kell annál jobb üzenet, mint mikor azt látja, hogy: kereskedő, harcos, tábornok, vándor, túlélő, tudós? :)

hát szerintem ez tényleg jó üzi, csak 1 baj van vele, hogy ezt sajnos nem mindenki tudja üziként írni:(

ckow 02-03-2006 19:59

Nagyon sok lenne a moderálással a gond.. amúgy jó ötlet nekem tetszik:)

bpeet 02-03-2006 20:13

nem hinném h a moderálással gond lenne, hisz az orineveket is moderálják.

director 02-04-2006 01:30

Quote:

Originally Posted by bpeet
nem hinném h a moderálással gond lenne, hisz az orineveket is moderálják.

de orineved egy darab van, az üzenet meg feltételezem egy változtatható valami..

All times are GMT +1. The time now is 18:19.