![]() |
Jusuf és a Helytartó
Sziasztok!
Elsőnek is kezdeném egy gyors bemutatkozással: Sanya vagyok, nem túl rég kb. egy éve játszom a játékot és hát lassan szenvedélyemmé válik :) Igaz már régebben még olyan 2003-ban is játszottam de akkor rövid ideig. :) Lenne egy felvetésem (ami nem is az enyém de érdekelne ki mit gondol róla esetleg megvalósulhat-e) ami lehet egy kicsit abszurdnak tűnik, de azért bátorkodom felvetni! :) Olvasgattam itt a fórumot és ráakadtam egy hozzászólásra, amiben a lényeg ez volt... a helytartó a raktárban nem férő nyersanyagot kipakolássza a piacra, valamint a hazaérkezőt is.. úgyanúgy mint a katonáknál... egy megadott értéken a helytartó gondoskodna róla. ugyanúgy meg lehessen határozni hogy mennyi egység felett rakjon ki a helytartó bármit is a piacra Remélem nem írtam túl nagy badarságot :) Kérlek írjátok le véleményetek! Köszönöm! Üdvözlet: Sanya |
Én támogatom,bár kétlem,hogy ezzel Ati is így lenne,hiszen szerinte a piac nem raktár.Viszont az ügyesek annak használják :)
|
figyelj aki elég ügyes, hogy rakinak használja az tegye akinek erre nincs lehetsőség az helyett ne csinálja meg a ht;) nem támogatom. amúgy meg a nyersi piac nagyon ingadozó, tehát az egység ár beállítására kiváncsi lennék:)
|
Nekem végülis tökmind1.Sokkal jobban örülnék,ha visszajönne a régi rendszer,amikor körváltásnál nem csorgott ki a cucc a rakiból :)
|
Quote:
|
figyelj ahhoz, hogy a nyersi piacot nyomon kövesd ott kell légy és ha már ott vagy kiteszed te;) nem?
|
Ez csak egy széééép álom :D
Ki van csukva, hogy ebből legyen valami :o |
Quote:
cece: ez csak egy felvetés, nem feltétlenül az a célom hogy legyen belőle valami. Csak hajt a kíváncsiság:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:43. |