Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Jusuf és a Helytartó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1229)

Sanya 12-22-2006 18:59

Jusuf és a Helytartó

Sziasztok!

Elsőnek is kezdeném egy gyors bemutatkozással:
Sanya vagyok, nem túl rég kb. egy éve játszom a játékot és hát lassan szenvedélyemmé válik :) Igaz már régebben még olyan 2003-ban is játszottam de akkor rövid ideig. :)

Lenne egy felvetésem (ami nem is az enyém de érdekelne ki mit gondol róla esetleg megvalósulhat-e) ami lehet egy kicsit abszurdnak tűnik, de azért bátorkodom felvetni! :)

Olvasgattam itt a fórumot és ráakadtam egy hozzászólásra, amiben a lényeg ez volt... a helytartó a raktárban nem férő nyersanyagot kipakolássza a piacra, valamint a hazaérkezőt is.. úgyanúgy mint a katonáknál... egy megadott értéken a helytartó gondoskodna róla.
ugyanúgy meg lehessen határozni hogy mennyi egység felett rakjon ki a helytartó bármit is a piacra
Remélem nem írtam túl nagy badarságot :)
Kérlek írjátok le véleményetek!
Köszönöm!

Üdvözlet: Sanya

Never 12-22-2006 19:12

Én támogatom,bár kétlem,hogy ezzel Ati is így lenne,hiszen szerinte a piac nem raktár.Viszont az ügyesek annak használják :)

Burning 12-22-2006 19:14

figyelj aki elég ügyes, hogy rakinak használja az tegye akinek erre nincs lehetsőség az helyett ne csinálja meg a ht;) nem támogatom. amúgy meg a nyersi piac nagyon ingadozó, tehát az egység ár beállítására kiváncsi lennék:)

Never 12-22-2006 19:17

Nekem végülis tökmind1.Sokkal jobban örülnék,ha visszajönne a régi rendszer,amikor körváltásnál nem csorgott ki a cucc a rakiból :)

Sanya 12-22-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 58547)
figyelj aki elég ügyes, hogy rakinak használja az tegye akinek erre nincs lehetsőség az helyett ne csinálja meg a ht;) nem támogatom. amúgy meg a nyersi piac nagyon ingadozó, tehát az egység ár beállítására kiváncsi lennék:)

aki eléggé ügyes az az egységárat is be tudja állítani... épp ez lenne benne a nehéz... tehát nem lenne az olyan könnyű móka mint ahogy az elsőre hangzik :)

Burning 12-22-2006 19:18

figyelj ahhoz, hogy a nyersi piacot nyomon kövesd ott kell légy és ha már ott vagy kiteszed te;) nem?

Cece 12-22-2006 19:19

Ez csak egy széééép álom :D
Ki van csukva, hogy ebből legyen valami :o

Sanya 12-22-2006 19:25

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 58556)
figyelj ahhoz, hogy a nyersi piacot nyomon kövesd ott kell légy és ha már ott vagy kiteszed te;) nem?

de az benne a pláne ha nem ismered eléggé a csoportod piacát akkor el is veszhet a nyersanyagod...

cece: ez csak egy felvetés, nem feltétlenül az a célom hogy legyen belőle valami. Csak hajt a kíváncsiság:)

Cece 12-22-2006 19:25

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 58556)

Jah. Én nem használnám az tuti. Több lenne a bukás mint a haszon.

All times are GMT +1. The time now is 18:43.