![]() |
Hétvégi fordulo ???
Sziasztok. Lenne egy keredesem. El tudnatok-e egy kicsit reszletesebben magyarazni hogyan is mukodik az a "Hétvégi fordulo" ???
Ott minden egy kicsit homajos nekem. Mi a lenyege tulajdonkeppen ennek és hogy mint lessz az orszag masolas es megmaradas es ha vege akkor miert nem hozol valamit az eredeti orszagodba felteve ha nyertel. Koszi a valaszokat. :D |
Quote:
Hétvégi forduló Ha a rendes játék 1 órás köreit túl lassúnak tartod, ha egy kis kihívásra vágysz, ha részt szeretnél venni egy egész hétvégén át tartó nagy csatában, akkor a Hódító hétvégi fordulóit Neked találták ki! A hétvégi forduló sokmindenben más, mint a rendes játék. Nézzük miben: 5-10 perces körök. A normál hétvégi játék 10 perces, a VIP hétvégi játék 5 perces körökkel zajlik. Nincs védelem. Az elsõ perctõl fogva támadhatsz, és támadhatnak! Nincs komolyabb tét. Ezeken a fordulókon nem lehet továbbjutni, ha porrá zúzzák országodat, akkor is csak ez alatt a 3 nap alatt él, utána a következõ héten kapsz újat. Egy teljesen külön országot kapsz, a rendes országod mellé. Ezzel, és csak ezzel a két országgal egyidejûleg játszhatsz. Bármit csinálsz a hétvégi játékban, az a rendes országodat nem befolyásolja. Asszem ennél érthetőbben nem lehet leírni :) |
Quote:
|
Nekem ezt írja ki, a felfedezésnél :confused:
Országod túl hatalmas már az ilyen felfedezésekhez. Néped nem engedi, hogy ekkora területet felfedezz, katonáid is hajthatatlanok. Úgy tűnik, hogy most harccal kell földet szerezned! Ezt miért kapom? |
Quote:
Részleteket keresd a régebbi forumokban ott részletesen ki lett tárgyalva. |
Quote:
Még semmit nem fedeztem, ez volt a furcsa... :confused: egy nem fix felfedezési határ van: csak annyi területig lehet felfedezni, amennyi terülte a csoportod 4. helyezettjének van. Ha az Õ országának változik a területe, vagy más lép a 4. helyre, akkor a határ változik. |
Sziasztok. Nekem az lenne a kerdesem, hogy ez a normal jatekra is ervenyes. Azert kerdem mivel pl. ha en a 3 vagy a 2 szinten leszek akkor tudomasom szerint az elf csak az osszterulete 10%-ig tud felfedezni es akkor ha en tolis vagyok es nincs egy elitem vagy lovasom se akkor ha elerem ezt a hatart akkor mit fogok csinalni mivel akkor mar tul keso atepitkezni. Ez aszt jelenti hogy nem tudok tovabb fejlodni, hiszen meg vagyok ugymond fojtva. Nem ???
|
Quote:
Vagy, szerzel egy erős szövit, és támadás elött sereget cserélsz, és mormolsz pár imát. :) |
Quote:
Ez akkor azt mondod hogy mas megoldas nincs ha tolis vagyok es muszalj atepitkezzek ??? |
Quote:
Mi előre bemészárolunk, úgymond előkészítjük a terepet, Majd a megfelelő időben, az íjai egy részét eladja, és még abban a körben, vesz helyette pacit, vagy elitet, ezekkel a lovakkal kitámad, úgy, ohgy mind 3unktól viszi a maximális segítséget... És így azért már tud ütni. :) Illetve, ha sokat kell cserélnie, és nagyon fél, akkor miután kitámadott a pacikkal, hív be szövi segítséget, ugye íjakat, 2-3 körre védekezni. Visszaérnek a lovak, megy ki a piacra, adja el a lovat, és veszi helyettük az íjat... Persze ő alapból bent tart 200-300millát. :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:32. |