![]() |
Lakosok túltöltése, elköltözés...
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy mi befolyásolja azt, hogy a túltöltött házakból mennyi ember megy el? Lakossági morál? Egyéb? Vagy fix? Tapasztalataim szerint 50%-a a túltöltésnek elmegy (feltéve ha nincs éhezés, nem megy vihar, stb, stb). Viszont épp tegnap teszteltem egy másik orival, és ott 65% ment el... Szóval, elsősorban Atit kérdezem, hogy erre van-e valami fix szabály? Ami esetleg publikus is? Köszi, Kisbér |
Quote:
|
Quote:
Arra is van "publikus" képlet, hogy a morál hogy befolyásolja ezt (hiszen a többi dolgot ki tudod szűrni, de gondolom a morálra már egy másfajta algoritmus van)? Tehát mondjuk a lakossági morál ha 80%-os, akkor az 1k túltöltött lakosból mennyi megy el, illetve ha 100%-os a morál, akkor mennyi? |
Quote:
|
Quote:
Tehát nagyon tudja ezt befolyásolni a morál, vagy csak kis mértékben? |
Na, teszteltem 4 orival... :)
(most már legalább tudom pontosan, hogy a népvándorlás elmenetel előbb van, mint ahogy a helytartó képez) Nos, szóval 4 morálra sikerült néznem: 88% 92% 95% 100% Mind a 4 esetben pontosan 50% lépett le... Majd ki akarom próbálni egy 75%-os morálnál is (asszem az angol orimban annyi), de szerintem ott is annyi lesz az elvándorlás. Ati, cáf? |
Quote:
Szerintem nem van cáf, mert akkor elvenné a kísérletezés örömét tőlünk többiektől:) |
Quote:
Nincs cáf, ilyen átlag feletti morálnál persze, hogy nem megy el több... :) Rosszabb morálnál megy el több. :) |
Quote:
Leteszteltem 75%-nál is :D Annál is 50% ment el... Most azt csekkolom, ha egy körben baromi boldogok az emberek, akkor is ennyi megy-e el... Osztottam 30 millát a népnek, csak hogy 75%-ról 100%-ra menjen a morál :D Akkor ugyanaz lesz az eredmény? :D Király :D Amúgy mennyi az a morál, ahol ez már aktív? |
Szerintem mondjuk 58% alatt :)
S az alatt... |
All times are GMT +1. The time now is 20:15. |