![]() |
Karácsony :rolleyes:
Sziasztok :)
Ki,hol es hogy ünnepli a karácsonyt? Ég e már (van e ideje égni :D) abban a lázban, hogy kicsuszik az ajandekok vasarlasaval? :) Szokott e ilyenkor valaki messzire utazgatni mindenfele vagy csupán családjával tölti ezeket a kedves napokat :) S vajon csak az év 3 napján kell -e ilyen szeretetben élni? :-) Beszélgessünk :) |
most amennyire nyugalomban vagyok, ez az én témám :)
Eddig mindig a családdal töltöttem a karácsonyt, de ez a mostani kicsit másabb lesz. Barátnőmmel együtt vagyunk kint Angliában és sajna nem lehet megoldani hogy az ünnepek alatt haza tudjunk menni (ő dolgozik, én meg melót keresek) Szval kettesben fogjuk tölteni a karácsonyt, kivéve ha a főnöke megint beosztja ilyen lehetetlen napokra is :o Láz?? Az mi is?? :D ja hogy Karácsonyi láz? :rolleyes: eddig még nem igazán...nyugodt emberke vagyok, aki akár az utolsó pillanatig is kivár :) Na röviden ennyi jut most az eszembe :) Majd ha lesz még valami, akkor még írok :) Ja még annyi, hogy mindig ezt monnyák, hogy a szeretet ünnepe meg stb, de ahogy Szecsa is utalt rá nem csak ilyenkor kéne szeretetben és békében élni (na ez elég hippisre sikerült :D ) |
Én meg egyre jobban utálom az egészet. Másról sem szól, mint tömegről, reklámokról és agyatlan vásárlásról. Jól kinevelték már belőlünk, miről is szólna az egész eredetileg :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Az a szerencsém, hogy a feleségemmel sok mindenben egyetértünk: megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk, csak összebújunk és örülünk egymásnak :)
Bocs, ha nyálas, de ez van ;) |
Laci, lehet indiszkret leszek, gyerekeitek vannak? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha még nem éreznétek át az ünnep közelségét ...
http://tn3-2.deviantart.com/fs12/300...ehmeturgut.jpg http://tn3-2.deviantart.com/fs11/300...ehmeturgut.jpg |
All times are GMT +1. The time now is 20:54. |