![]() |
Biztonsági intézkedések!
2006-12-10 18:46:07 Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről. Új IP cím: 82.141.170.67
2006-12-10 18:42:20 Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről. Új IP cím: 212.51.122.137 Emiatt villogott a normálos orimban a kard pár perce, normálban lévő országaim jelszavát csak és kizárólag én tudom. Melyik lesz az én ip-m hogy lehet megtudni ki van a másik ip mögött? Miért akarja feltörni az orimat? Valahogy ki kellene deriteni hogyki a hunyó és a dunába hajitani az illetőt egy jó nagy kővel a nyakán. |
Mit lehet tenni az iylen jó indulatu emberek ellen és hogy szerzik az információikat?
|
Quote:
|
Quote:
Ati van valami tanácsod erre? Érdemes keresni ezt a gengsztert? Nem rég kapcsotlam be ezt az ip figyelést de most már nagyon örülök neki. Megyek megnézem az összes orim hogy be van e kapcsolva. |
Jogos a felvetés sztm.
Ha egyszer valaki kalózkodik és nem adtam neki endegélyt neki pls lehessen már valamilyen szinten visszakeresni(persze Admin által) a kalóz személyét. Ha ez nem megy,akkor tüntessük fel minima a szégyentáblán a belépni akaró kalóz ip címét. Szerintem ez a minimum egy gegszterrel szemben! |
Quote:
Ez csak azt a célt szolgálja, hogy lásd, hogy ha valamelyik nem a Tied, akkor ott teendőd van, egy azonnali jelszócsere minimum. Hogy juthatnak hozzá az adataidhoz:
|
Quote:
|
Az első hat pontra nagyon oda szoktam figyelni, a 7. az sajnos sanszos.
Gondolom a vannak iylen jelszó kitaláló v megfejtő progik, hány karater kell hogy nagyon nehéz dolga legyen még annak is aki ijennel dolgozik? Jelszó csere persze azonnal megtörtént. Ha lekérni a mailomra a jelszót szerintem arrol tudnék, de változtatok ott is jelszót. |
Ahogyan ismerem a Báttyát ezen felsorolásból egyiksem? áll meg nála.
Kitétel és itt sztem ellentmondok magamnak tehát off:confused: a kitalálhtaó belépő. De és! kicsinyt belegondolva kinek áll érdekében feltörni egy ilyen orit? lehet hogy ebben az irányban kellene tudakozódni? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:35. |