Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Elvándorlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1136)

Valezius 12-05-2006 11:13

Elvándorlás

Hogy működik ez egész pontosan?

Tehát, ha vihar van az országomon. (Előtte persze volt rengetés is...)
És 5000helyen van 5200emberem éppen, akkor az elvándorlás az a 30amit kiír, vagy, annál többel csökken, mert nincs nekik helyem?

Tehát érdemes túltölteni a lakosságot, mondjuk emberlopással?

Steve 12-05-2006 11:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 50810)

Attól függ miért akarsz magas pontszámon lenni, ami alapvetően nem a legszerencsésebb, mármint ha nem a te erősségedhez való pontértéken vagy. De azért pl érdemes hogy így több katit tudj termelni. Nomeg ugye párbajban is hasznos a végén.

Valezius 12-05-2006 12:49

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 50819)
Attól függ miért akarsz magas pontszámon lenni, ami alapvetően nem a legszerencsésebb, mármint ha nem a te erősségedhez való pontértéken vagy. De azért pl érdemes hogy így több katit tudj termelni. Nomeg ugye párbajban is hasznos a végén.

Hát épp arra gondoltam, hogy ha vihar van, és mielőtt teljesen lenyomnák a toli készültséget, még összelopok annyi embert, amennyit csak lehet. Ennek van értelme?

Croissant 12-05-2006 12:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 50858)
Hát épp arra gondoltam, hogy ha vihar van, és mielőtt teljesen lenyomnák a toli készültséget, még összelopok annyi embert, amennyit csak lehet. Ennek van értelme?

A következő kv-ig mindenképp, de az nem sokat segítene a vihar miatt...

Valezius 12-05-2006 12:56

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 50861)
A következő kv-ig mindenképp, de az nem sokat segítene a vihar miatt...

Hát mióta a vihar ajtam van, a földrengéseknek hála elég nagy emberhiány van. Az érdekelne, hogy az első hozzászólásban felvetett 200fős többlet kb. mikorra tűnik el. Mert nem az első körváltáskor az biztos.

Szóval hogyan működik pontosan a dolog?

Croissant 12-05-2006 13:11

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 50863)
Hát mióta a vihar ajtam van, a földrengéseknek hála elég nagy emberhiány van. Az érdekelne, hogy az első hozzászólásban felvetett 200fős többlet kb. mikorra tűnik el. Mert nem az első körváltáskor az biztos.

Szóval hogyan működik pontosan a dolog?

Pontos számot sajnos nem tudok mondani :(
De eddigi tapasztalataim szerint a 200 fős többlet a 2. kv után már (szinte) biztosan mínuszba megy át...

Kisbér 12-05-2006 13:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 50810)
Hogy működik ez egész pontosan?

Tehát, ha vihar van az országomon. (Előtte persze volt rengetés is...)
És 5000helyen van 5200emberem éppen, akkor az elvándorlás az a 30amit kiír, vagy, annál többel csökken, mert nincs nekik helyem?

Nem tudom most hogy van, de régen úgy volt, hogy ha vihar van rajtad, és pluszban van az embered, akkor a vihar miatt nem megy el néped...
Ha még mindig így müxik, akkor nyilvánvalóan érdemes körönként 1 embert lopni... :)

Croissant 12-05-2006 14:14

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50870)
Nem tudom most hogy van, de régen úgy volt, hogy ha vihar van rajtad, és pluszban van az embered, akkor a vihar miatt nem megy el néped...

Ha nem tudod, csak feltételezed, akkor ne kelts hamis illúziót...
Amúgy (amennyire emléxem) régen sem volt így...
Most biztosan úgy van, h mennek el az emberek, függetlenül attól, h a vihar kitörésekor éppen több embered volt-e, mint férőhelyed, vagy sem...
Érdekes is lenne, amit állítasz, hiszen akkor nem sok értelme lenne a viharnak...

Steve 12-05-2006 14:15

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50870)
Ha még mindig így müxik, akkor nyilvánvalóan érdemes körönként 1 embert lopni... :)

Sztem ilyen bug már kevés van:)

Valezius 12-05-2006 16:55

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 50868)
Pontos számot sajnos nem tudok mondani :(
De eddigi tapasztalataim szerint a 200 fős többlet a 2. kv után már (szinte) biztosan mínuszba megy át...

Hát annál azért tovább tartott, majd legközelebb megfigyelem. :o

All times are GMT +1. The time now is 04:39.