![]() |
Vándor
Meg kellene oldani azt, hogy a vándor lássa, valójában mennyi körre van tőle az akit pl. támadni akar.
Tudom, hogy azt látja, hogy ő mennyire van, de az is jó lenne, hogy tudja, akit támad, haza tudja- e kísérni? :) |
Én is mindig gondban vagyok ezzel, mindig bekavar az, hogy nem tudom valójádan, hány körre van tőlem az ellen, vagy épp a saját szövim tagjai...
|
én csak 1x voltam vándorral de zavaró volt!
Bár úgyemlékszem, hogy pl. VIP karavánnál nemszámít az, hogy vádor vagy-e szal a szöviket ilyenmódon meg lehet nézni, hogy mennyire vannak |
ők az enemyt akarják..szövi nehezen kísér haza..LOL
|
Quote:
Lepidus ajánlanám figyelmedbe Cassandra írásának utolsó félmondatát! :) |
Quote:
|
Eddig nem tünt föl ez a karavános dolog, de nem is lényeg, csak zavaró volt.Viszont valóban az ellennél problémák forrása lehet.
|
én sajna gnómmal válsztottam a vándort s akkormeg a tábornok hiányzott de ez ilyen Murphy, hogy sosejó semmi :D
|
Quote:
|
hát nemtom mazochista vok és kevés volt a veszteség ezért inkább harcost akartam:P
neem egyébként tényleg cska annyi, hogy jóvolt az ori csak mindig kevésvolt a tábornokom :)meg keveset hoztam, de most, hogy nézem, hát harcos elégdúrva aki beválallja, főleg magasabb szinteken, ha tényleg nagyobb a vesztesége a harcos személyiségűnek |
All times are GMT +1. The time now is 01:20. |