![]() |
térkapu
Emberre lehet tükörvarinál térkaput nyitni 5szörösnél kevesebb varival? Az is ártó varázslatnak számít? Az ártó/támadó varázslat egyébként ugyanazt jelentené? Térkapu ellen véd a mágikus pajzs is, nem?
|
Quote:
hv-kon amikor játszottam azt tapasztaltam, hogy kb 50-60 varival már lehet nyitni TK-t természetesen valószínű az is beleszól a dologba hogy ne legyen nagyon sokszor osztható az ellenfél varijainak a számában a te varijaid száma a Mágia pajzs, gömbözésre meg ártó varira jó tudomásom szerint |
Quote:
Igen, semmi koze hozza. Nem. Igen. Nem. |
Quote:
Remynek igaza van, ez nem a súgó. |
Quote:
A masik sem igaz, mostmar ideirom a sugobol: Csak és kizárólag a mágikus támadásokkal szemben véd. Információszerző varázslatok ellen nem véd. Lagen, miert irsz hulyesegeket? Azt hittem ennel icipicit tobbet tudsz..... |
Quote:
legalábbis párbajokon meg hv-kon ugyebár legtöbbször csekély különbség van a varik számában. mondok egy példát is ami megtörtént velem: Párbajon még anno, ártózott XY ori egymás után sokszor ugye jelezte az ori, gyors felraktam a mágikus pajzsot, azután bukott, majd utána megakart gömbölni is és azt se tudta. és ha már egyszer ártózni tudott akkor nyilvánvaló hogy valamilyen szinten több varija volt nálam szóval gömbözni is tudott volna:) |
a készüje természetesen eközben nem fogyott...;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
de akkor mond már meg légyszi amit írtam példát egy párbajos dologról, akkor az mért volt?? ha ezt megmondod le emelem a kalapom és igazat adok neked:) *és nem vagyok Harcosok:D tudok igazat is adni, ha kell* |
Mágikus pajzs Csak és kizárólag a mágikus támadásokkal szemben véd. A védelemhez hasonlóan teljes immunitást nem nyújt a varázslatokkal szemben, csupán mások támadását nehezíti meg. Használatával védőerőd a mágikus támadásokkal szemben 20%-kal emelkedik. Információszerző varázslatok ellen nem véd.
Informatív varázslatok Kristálygömb Támadó/Ártó varázslatok Vihar Szárazság Tűzgolyó Térkapu Így már elhiszed?:) jó ez a súgó, de télleg:) |
All times are GMT +1. The time now is 21:02. |