Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Változó körváltási idő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1120)

kormos 12-02-2006 18:15

Változó körváltási idő

Sziasztok!
Még épp csak elkezdtem játszani (300 kör), de feltűnt, hogy a körváltás óra 42-kor van mindig.
Ha támadok, vagy támadnak, pont azért, hogy ne tudjon az ellen visszatámadni még körön belül, 1-2 perccel körváltás előtt küldöm, illetve kapom a sereget.

Javaslom, hogy egy 10 perces véletlen intervallumba legyen a körváltás, minden órában óra 40 és 50 között.
Így aztán visszalehetne támadni akár a támadás körében, amíg a támadó sereg távol van.

Dragi 12-02-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by kormos (Post 49337)
Sziasztok!
Még épp csak elkezdtem játszani (300 kör), de feltűnt, hogy a körváltás óra 42-kor van mindig.
Ha támadok, vagy támadnak, pont azért, hogy ne tudjon az ellen visszatámadni még körön belül, 1-2 perccel körváltás előtt küldöm, illetve kapom a sereget.

Javaslom, hogy egy 10 perces véletlen intervallumba legyen a körváltás, minden órában óra 40 és 50 között.
Így aztán visszalehetne támadni akár a támadás körében, amíg a támadó sereg távol van.

Hát de mégis miért ne tudjak én 41:50-kor támadást indítani???? Amúgy ez egy buta felvetés :) És látszik nem vagy hadis mert nem mondanál ilyeneket :)

Csokibácsi 12-02-2006 19:07

Ilyen nem lesz, ez megy a kukába.

lll 12-02-2006 19:08

Quote:

Sziasztok!

nem kell ezen semmit sem változtatni
ez tökéletes így ahogy van
meg ha az lenne amit javasolsz, akkor szerencsén múlna az egész, hogy most vissza tudsz-e támadni vagy sem meg stb stb...
ezt el lehet rakni a kukába szerintem mint topicot:)

Kubbi 12-02-2006 20:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 49338)
Hát de mégis miért ne tudjak én 41:50-kor támadást indítani???? Amúgy ez egy buta felvetés :) És látszik nem vagy hadis mert nem mondanál ilyeneket :)

41:50kor még lehet támadást indítani?
Én mindig 39:40kor indítottam.
asszem ezek után kitolom, 40:50-re. :)

skiti 12-02-2006 20:42

ha 41.50-kor indítasz azt még simán kifogják, mert 55 mp-kor ildomos távolt nézni:)
58 mp a tuti:rolleyes:

lacqa 12-02-2006 20:44

Quote:

Sziasztok!

ez a javaslat (vagy ehhez hasonló) már elvetésre került korábban

All times are GMT +1. The time now is 04:36.