Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Miért nem ad el a helytartó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1110)

FJORD 12-01-2006 12:29

Miért nem ad el a helytartó

Sziasztok! Teki kopás miatt jött az üzenet. Kevés a hely a templomokban! 592 varázsló elhagyta sereged. amit azért nem értek mert a helytartónak el kellett volna adnia és nem tette. 100 felett van engedve az eladás. A piacra még volt belépési engedély. Mit rontottam el?
Azon kivűl, hogy öregszem:rolleyes:
Ilyen azóta nem fordult velem elő amióta Vip van:D
Nem értem!:confused:

Ati 12-01-2006 12:33

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48829)
Sziasztok! Teki kopás miatt jött az üzenet. Kevés a hely a templomokban! 592 varázsló elhagyta sereged. amit azért nem értek mert a helytartónak el kellett volna adnia és nem tette. 100 felett van engedve az eladás. A piacra még volt belépési engedély. Mit rontottam el?
Azon kivűl, hogy öregszem:rolleyes:
Ilyen azóta nem fordult velem elő amióta Vip van:D
Nem értem!:confused:

Idézet a helytartó súgóból:

" Ha azonban az adott körben tekercskopás van, és emiatt nem férnek már el az embereid, arról a helytartó nem tudhat előre, ilyenkor továbbra is le lesznek a katonáid fokozva."

FJORD 12-01-2006 12:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48831)
Idézet a helytartó súgóból:

" Ha azonban az adott körben tekercskopás van, és emiatt nem férnek már el az embereid, arról a helytartó nem tudhat előre, ilyenkor továbbra is le lesznek a katonáid fokozva."

Ezt olvastam én is többször. Nehogy megkapjam, hogy súgó de ha lefokozza a varikat akkor át kéne kerülni a katonák közé nem?

Ati 12-01-2006 12:39

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48836)
Ezt olvastam én is többször. Nehogy megkapjam, hogy súgó de ha lefokozza a varikat akkor át kéne kerülni a katonák közé nem?

Oda nem, de a népesség közé igen. :)

FJORD 12-01-2006 12:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48837)
Oda nem, de a népesség közé igen. :)

De már mér? :( Én eddig azt hittem azért van a Ht hogy elkerüljem az elvándorlást
Még szerencse ha én lefokozok akkor nem a népbe megy. :D
Valahol foglalkoztak a Helytartó bövítésével. esetleg ezt is meglehetne változtatni. Vagy a teki kpás miatti lefokozás az direkt bünti?

Ati 12-01-2006 12:52

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48841)
De már mér? :( Én eddig azt hittem azért van a Ht hogy elkerüljem az elvándorlást
Még szerencse ha én lefokozok akkor nem a népbe megy. :D
Valahol foglalkoztak a Helytartó bövítésével. esetleg ezt is meglehetne változtatni. Vagy a teki kpás miatti lefokozás az direkt bünti?

Ez ellen nagyon egyszerűen lehet védekezni: legyen annyi tekercsed, hogy a kopás ne csökkentse az elért százalékot.

FJORD 12-01-2006 12:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48843)
Ez ellen nagyon egyszerűen lehet védekezni: legyen annyi tekercsed, hogy a kopás ne csökkentse az elért százalékot.

Az volt az első, hogy pótóltam.
Köszi a gyors reagálást.

All times are GMT +1. The time now is 03:33.