Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Csak nekem lassú? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1103)

BeeLord 11-30-2006 16:47

Csak nekem lassú?

Nos emberek, volna egy kis problémám. A lényege, hogy nem kicsit lassult be a hódító. Legalábbis nálam mindenféleképp. Van, hogy egy új lap behozatalához fél perc is kell. Így még ha csak az alapvető dolgokat csinálom meg, akkoris perceket vesz igénybe a dolog.

Kérdéseim:
-Csak én szenvedek ettől a problémától?
-Amennyiben igen, akkor mi lehet a hiba oka?
-Amennyiben nem, akkor mi lehet a hiba oka?

Dragi 11-30-2006 16:48

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 48415)
Nos emberek, volna egy kis problémám. A lényege, hogy nem kicsit lassult be a hódító. Legalábbis nálam mindenféleképp. Van, hogy egy új lap behozatalához fél perc is kell. Így még ha csak az alapvető dolgokat csinálom meg, akkoris perceket vesz igénybe a dolog.

Kérdéseim:

nekem is feltűnt mintha picit lassúbb lenne mint általában

BeeLord 11-30-2006 16:48

Illetve, azt még hozzátenném: az összes többi oldal működik rendesen, eddig csak a hódítóval akadtak ilyes problémáim.

Ati 11-30-2006 16:49

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 48415)

Kérdéseim:

Az egyik amerikai hirdetésszerver, amit használunk eléggé lassúcska ma délután valamitől. Akinél hirdetés van, annak a letöltését ez lassítja.

Néhábny millióan használják azt a szolgáltatást, úgyhogy reméljük hamar javítják a problémát, és akkor minden újra a régi lesz. :)

BeeLord 11-30-2006 16:51

Azt nem hittem, hogy ilyen gyorsan választ is kapok.:) Kössz nektek, most már megnyugodtam valamelyest.

Smooth Scroller 11-30-2006 16:56

nalam meg a hodito cimoldala (ahol a nev/jelszot be kell irni) is vagy 1 perc alatt jott be kb.

Ati 11-30-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 48436)
nalam meg a hodito cimoldala (ahol a nev/jelszot be kell irni) is vagy 1 perc alatt jott be kb.

Ott nincsenek reklámok, úgyhogy mindenki ugyanazt látja, azzal nem látok semmi gondot, max 1mp alatt betölti.

Smooth Scroller 11-30-2006 16:59

erdekes modon nem is a reklamra varakozott, meg a kodkero ablakocskat sem rakta ki. bar ez lehet nalam, hogy eppen a helyi szolgaltato miatt akadozott. ha igy van akkor sry.

Ati 11-30-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 48441)
erdekes modon nem is a reklamra varakozott, meg a kodkero ablakocskat sem rakta ki. bar ez lehet nalam, hogy eppen a helyi szolgaltato miatt akadozott. ha igy van akkor sry.

Mivel a címlapon nincsenek reklámok, ezért fura is lenne, ha arra várakozna. :)

Harcosok 11-30-2006 17:05

Nekem is lassú nagyon :)
Eddig aztgondoltam az én netemmel van a baj de ugylátszik mégsem;)

All times are GMT +1. The time now is 01:07.