![]()  | 

Csak nekem lassú? 

Nos emberek, volna egy kis problémám. A lényege, hogy nem kicsit lassult be a hódító. Legalábbis nálam mindenféleképp. Van, hogy egy új lap behozatalához fél perc is kell. Így még ha csak az alapvető dolgokat csinálom meg, akkoris perceket vesz igénybe a dolog. 
	Kérdéseim: -Csak én szenvedek ettől a problémától? -Amennyiben igen, akkor mi lehet a hiba oka? -Amennyiben nem, akkor mi lehet a hiba oka?  | 

Quote: 

| 

Illetve, azt még hozzátenném: az összes többi oldal működik rendesen, eddig csak a hódítóval akadtak ilyes problémáim. 
	 | 

Quote: 

Néhábny millióan használják azt a szolgáltatást, úgyhogy reméljük hamar javítják a problémát, és akkor minden újra a régi lesz. :)  | 

Azt nem hittem, hogy ilyen gyorsan választ is kapok.:) Kössz nektek, most már megnyugodtam valamelyest. 
	 | 

nalam meg a hodito cimoldala (ahol a nev/jelszot be kell irni) is vagy 1 perc alatt jott be kb. 
	 | 

Quote: 

| 

erdekes modon nem is a reklamra varakozott, meg a kodkero ablakocskat sem rakta ki. bar ez lehet nalam, hogy eppen a helyi szolgaltato miatt akadozott. ha igy van akkor sry. 
	 | 

Quote: 

| 

Nekem is lassú nagyon :) 
	Eddig aztgondoltam az én netemmel van a baj de ugylátszik mégsem;)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 01:47. |