Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ujraindulás új email cimmel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1074)

Netelek 11-26-2006 08:53

Ujraindulás új email cimmel

Hi!
Ha van egy 1/A-s orim és email cimet változtatok akkor a régire nem jön semmi hódittóval kapcsolatos, ha már letelt az 1 hónap és végleges az új emailcim? És az új cimen lévő orival tudok újrázni 5. szintre, mert azt halottam hogy vki megváltoztatta a cimét és nem tudott ujrázni.
Várom a segitséget, mert ebbe tökre agyalap vagyok:o

Synkel 11-26-2006 08:55

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 46445)
Hi!
Ha van egy 1/A-s orim és email cimet változtatok akkor a régire nem jön semmi hódittóval kapcsolatos, ha már letelt az 1 hónap és végleges az új emailcim? És az új cimen lévő orival tudok újrázni 5. szintre, mert azt halottam hogy vki megváltoztatta a cimét és nem tudott ujrázni.

Nemrég még csak egy L-es orit kaptál, már A-s is van?:)
Gratula, gyorsan fejlődsz...
Nem lehet, hogy az ilyenek terjesztik az összes rémhírt az 1/A-ról, hogy milyen rossz az, meg hasonlók? Kapnak egyet elvégre 3 hónapos rutint szereztek már 200 hekin, simán megy nekik A-ban is a buli, aztán meg sírnak?

director 11-26-2006 09:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 46447)
Nemrég még csak egy L-es orit kaptál, már A-s is van?:)
Gratula, gyorsan fejlődsz...
Nem lehet, hogy az ilyenek terjesztik az összes rémhírt az 1/A-ról, hogy milyen rossz az, meg hasonlók? Kapnak egyet elvégre 3 hónapos rutint szereztek már 200 hekin, simán megy nekik A-ban is a buli, aztán meg sírnak?

de azt is írta, hogy zéróstartostolni fog vele.. szóval nemtom most mi a bajod:) 5. szinten lesz:)

Ati 11-26-2006 09:10

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 46445)
Hi!

Új országot a címlapról nyíló "Regisztráció" link segítségével indíthatsz. Más lehetőség nincsen.

A szabályok betartására már fel lett hívva a figyelmed, úgy látszik nem használt. Amennyiben a szabályokat nem tudod betartani, a Hódítóban nem vehetsz részt.

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan online játék létezik, ahol szívesen látják azokat az embereket is, akik kijelentik, hogy elfogadják a szabályokat, majd minden adandó alkalommal megszegik az adott szavukat. A Hódító nem ilyen.

Mivel jelen pillanatban nincsen a Hódítóban országod, és a fórumon való részvétel feltétele a Hódítóban, vagy Queosiában való aktív részvétel, ezért regisztrációdat ezennel további intézkedésig felfüggesztem.

All times are GMT +1. The time now is 19:53.