![]() |
Ujraindulás új email cimmel
Hi!
Ha van egy 1/A-s orim és email cimet változtatok akkor a régire nem jön semmi hódittóval kapcsolatos, ha már letelt az 1 hónap és végleges az új emailcim? És az új cimen lévő orival tudok újrázni 5. szintre, mert azt halottam hogy vki megváltoztatta a cimét és nem tudott ujrázni. Várom a segitséget, mert ebbe tökre agyalap vagyok:o |
Quote:
Gratula, gyorsan fejlődsz... Nem lehet, hogy az ilyenek terjesztik az összes rémhírt az 1/A-ról, hogy milyen rossz az, meg hasonlók? Kapnak egyet elvégre 3 hónapos rutint szereztek már 200 hekin, simán megy nekik A-ban is a buli, aztán meg sírnak? |
Quote:
|
Quote:
A szabályok betartására már fel lett hívva a figyelmed, úgy látszik nem használt. Amennyiben a szabályokat nem tudod betartani, a Hódítóban nem vehetsz részt. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan online játék létezik, ahol szívesen látják azokat az embereket is, akik kijelentik, hogy elfogadják a szabályokat, majd minden adandó alkalommal megszegik az adott szavukat. A Hódító nem ilyen. Mivel jelen pillanatban nincsen a Hódítóban országod, és a fórumon való részvétel feltétele a Hódítóban, vagy Queosiában való aktív részvétel, ezért regisztrációdat ezennel további intézkedésig felfüggesztem. |
All times are GMT +1. The time now is 19:53. |