![]() |
orkok és a kaja
Sziasztok!
most van először ork orim és nem tiszta nekem ez a kaja kérdés! a súgóban az áll h. 30%-al kevesebb kaját fogyaszt a haderő! na már most a haderő kifejezés az most csak a kat.,ló,elit,íj,védő,támadóra vonatkozik vagy a varikra és a tolikra is? ahány embert kérdezek mindenki mást mond viszont abban mindenki egyet ért h. a sima emberekre nem vonatkozik.:)))) tehát mondja már meg valaki aki tényleg biztos benne h. mi az igazság? köszi Sifu |
Quote:
összedod az egységeket elosztod 5el és megkapod a gabona fogyasztásukat ha pedig rajtad van a szupermakotány akkor ennek a 70%-át eszik csak meg :) röviden ennyi! Remélem mindent jól írtam le :):rolleyes: |
tudtommal, és a számításaim szerint is ebbe a varik és a tolik is beetartoznak :)
( persze az Ati szava lesz a mérvadó úgyis, mivel nekem is tavasszal volt utoljára orkom, és lehet hogy már átvernek az emlékeim :p :rolleyes: ) |
A vari es toli is beletartozik.
Az osszes katonai egyseg. En ugy tudom. |
Quote:
|
Quote:
Csatlakozom:) |
ez egyértelmű:)
|
Quote:
|
Quote:
melyik hadseregben van pl tolvaj poszt meséld már el lécci!:mad: a többieknek akik segíteni akartak köszönöm szépen...:) |
Quote:
Fogyasztott étel 1293 bála (2829 civil és 3641 katona élelmezése) Ezért egyértelmű. Szerintem a te Tanácsadó oldalad is így jelzi a kajafogyasztást. Ez egy 200 hekis, még nem kimaxolt ori kajafogyasztása, de csak civil és katona van rajta, sehol egy lovas, elit, íj, varázsló vagy tolvaj. Civil és katona. |
All times are GMT +1. The time now is 08:06. |