Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Keresés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1045)

Netelek 11-14-2006 15:39

Keresés

Ha egy orira pl rákeresek akkor nem mutatja meg hány személyisége van.
Szóval ha egy orira rákeresek ki lehetne azzal bővitteni hogy megmutassa hány személyisége van.

Netelek 11-14-2006 19:33

Hali, van itt valaki?:(

Dragi 11-14-2006 19:35

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 43250)
Hali, van itt valaki?:(

jah vagyok :) hát az elgondolásod az csak kényelmi változtatás volna :)Sőt nem is tudom

Szecsa 11-14-2006 20:05

Nekem azzal van a problemam a keresesben, hogy ha egy ő vagy ű betu szerepel az orineveben, akkor beadja a keresesnel a nevet, viszont csak a nevet, hiaba kattintok ra ugyanugy marad, nem adja ki a hozza tartozo ori sorszamat, melyik csoportban van es mennyi az erteke.

solven 11-14-2006 20:06

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 43181)
Szóval ha egy orira rákeresek ki lehetne azzal bővitteni hogy megmutassa hány személyisége van.

Végül is miért ne?

Mondjuk nem mondanám hogy eddig belehaltam volna a hiányába... :)

Synkel 11-14-2006 20:08

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 43181)

Biztos ki lehetne ezzel bővitteni, csak épp gyakorlati haszna nem lenne a dolognak. Bevallom nem zavarna, ha a személyiségek száma is jelölve lenne a keresőben, de most se zavar, hogy nincs. Szal... na elfelejtettem:)

solven 11-14-2006 20:09

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43262)
Nekem azzal van a problemam a keresesben, hogy ha egy ő vagy ű betu szerepel az orineveben, akkor beadja a keresesnel a nevet, viszont csak a nevet, hiaba kattintok ra ugyanugy marad, nem adja ki a hozza tartozo ori sorszamat, melyik csoportban van es mennyi az erteke.

Mondjuk ezen tényleg lehet javítani, meg amennyire észrevettem nem csak az ő és ű hanem az " (idézőjel) -nél is ez van...

Netelek 11-15-2006 12:56

:mad: :mad: Nekem is így van nem tudom a teljes nevét, beirom a a szórészletet, kiadja a nevet rákattintok de nem hozza be

Ati 11-15-2006 13:02

Speciális karakterek esetén ez előfordul. Speciálisnak számít az ő és az ű is, melyeknek a kezelése még az egyes böngészők között sem egységes.

Netelek 11-15-2006 14:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43411)
Speciális karakterek esetén ez előfordul. Speciálisnak számít az ő és az ű is, melyeknek a kezelése még az egyes böngészők között sem egységes.

És most akkor mit lehet tenni?
Nem láthatom hogy az ori mejik csopban van?

All times are GMT +1. The time now is 21:20.