Furcsaságok
Nem rég találkoztam egy számomra meglepő dologgal. Régebben is láttam hasonlót de annak már jóideje.
x ország elfoglalt 92hekit y országtól. ezen felbuzdulva újra ment de már lefelé az eredmény váratlan! x ország elfoglalt 3hekit y országtól Oké h lefelé kevesebbet szerez de ennyire? :D |
Quote:
Ui: Nem túl gyakori eset, 1/A-ban néha látható. Az építés alatti területből nem lehet vinni! Bontasz mindent és újra építed őket, olyankor nem tudnak földet vinni. |
sorry kihagytam h tovább ra is 2-3 körkörnyékén maradt neki ori.
szal nem esett olyan messze. És csak ez a 2 támadás volt ellene. |
Quote:
Ezek szerint nagy országokról lehet szó! Biztos, hogy az első támadás felfelé ment? Egyébbként rengeteg alternatívát fellehet állítani a két esemény alapján! |
olyan 1600 heki körül. Az első felfelé a második lefelé ment.
Ezért is furcsállom h hatalmas ütés után 3 hekit hozott csak. Úgy kb 40-50 hekit kellett volna szereznije... de mind1 is mennyit kellett volna de 3 heki? azért még is 1600 hekin lévő oritól? |
Quote:
|
jó lehet h második ütésre már csak 1500 körül volt és legyen mondjuk 5 körre tőle, de akkor is 3 heki?
A topból mikor leszoktam annó támadni 7-8 körre akkor is hozok vagy 40 hekit |
Ha 1600 hekiből az egyik felmegy 1700-ra, a másik lemegy 1500-ra, az már elég lényeges különbség lehet, pláne ha még közben valami más is történt: emberhiány, mások is megtámadták stb.
|
A szövim köszöni azt a 10k bónusz agrártekit, ami csak úgy lett neki a semmiből:)
|
na pontosítok rajta :)
a támado ori most van durván 73K ponton a másik meg 65K ponton olyan 4-5 kör lehet köztük, faj személyiségről lövésem sincs de nem is fontos. |
All times are GMT +1. The time now is 00:48. |