Átrakás anarchista csoportba, Kérésre
Amióta van zéróstart, azóta erre nincs lehetőség sajnos. Jó lenne ha lehetne...
Indokaim: - Ország átadása csak ott lehetséges (Bár van topic erre is, hogy ne csak ott lehessen, én azt ellenzem) - Zérózni országot anarchba teljességgel értelmetlen, és hatalmas pazarlás. - Az anarchban VIP körökért értékesíthető, zérózva gyakorlatilag nulla az értéke - Aki esetleg megveszi, az bizony sok sok vipet befizet a cseréért. Sőt utána még fog is vele játszani valószinüleg sokáig. - Ne kelljen már szándékosan csalni, vagy utalni rá hogy átkerüljön az ori, ezzel kockáztatva az esetleges csatolt országokat átkerülését is, plusz multisnak bélyegezve a szégyenfalon amikor épp hogy azért lett átrakva hogy ne legyen multi Megfontolandó: - Legyen-e ez elérhető funkció mint a zérózás (ezáltan nem a supportot kell vele zaklatni, és gyorsabb is) - Kerüljön-e VIP körbe - Érvényes legyen-e erre is a 30%morál bünti átkerülés után A lényeg hogy ne legyen hátrányos a szándékos az áthelyezés se időben se morális dolgokban (aki így kerül át ne legyen már csalónak titulálva) |
Quote:
- ne kerüljön VIP körbe - ne legyen érvényes a morál büntetés + az ilyen ori ne lehessen zéró startolható normál csopiba 1-2000 körig |
Erre már többektől hallottam igényt, úgyhogy valószínűleg ilyen lehetőség lesz valamikor.
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Míg ha normálban "átadja", ami szabálytalan, akkor ott van 2. szinten, esetleg egy többszemélyiséges ország. No ez már olyan előny, ami nem jogos. |
nagyon is egyetértek a javaslattal :)
nekem is volt már ilyen problémám... |
Hááát.. ha mondjuk lett volna ilyen lehetőség, akkor nem törlöm tegnap kettő országomat.. :(
szóval én mellette vagyok nagyon is :p |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:01. |