Wand topic. Topic Wandnak és azoknak akik szeretik őt :)
Igéretemhez híven meg csináltam a topicot és ezennel meg alapítom a Wand rajongói klubbot is :)
Itt lehet Wandot szeretni vagy éppen szapulni ha valakinek ahoz van kedve :) Szivesen várunk minden hódítóst ebbe a topicba :) |
Asszem, én rajongok érte... :D Könyörgöm: kaphatnék egy dedikalt fotot?! :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legaláb egy kicsit hatódj meg hogy saját topicot kaptál. |
Quote:
tudod amikor a gödörbe esik és a jótündér odarepülve azt mondja, neki, hogy kivánhat egyet és teljeseül. a válasz a gödörből: Dögölj meg! :D természetsesen ez nem Rád vonatkozik, csak a lekivilágom megértése végett írom :P (de azért köszi, mindig is ilynre vágytam! ;)) |
Quote:
Örülök hogy teljesült egy régi vágyad, már nem volt hiába való a mai nap. Ami a lelkivilágodat illeti az legyen a pszihiátered problémája :) Én a megértését nem kívánom felvállalni :) Agreszív kismelec verembe esik, arra jár a nyuszika, észreveszi és igy szól hozzá. -Várj kismalac, hozok egy létrát. -NEM VÁROK!!! |
Quote:
Csak gyors bekuksi, hiszen ezt nem hagyhatom ki. Szal, igen, nagyon-nagyon szeretjük Wandot, többek (de még milyen sokak :D ) között én is nagggyon szeretem. Fotót én se kapok? :cool: |
Quote:
Megnéztem, több mint egy éve. És Wand meg szewrénykedik hogy nem lesz túl forgalmas a topicja :) |
Quote:
És most is csak villámlátogatásban voltam, puszilok mindenkit! |
All times are GMT +1. The time now is 01:02. |