Fórum magyarítás
Sziasztok!
Most úgyis kicsit bébiszittelem a fórumot, hogy minden jól megy-e vele, úgyhogy nekiesek a hiányzó magyar szövegek beillesztésének is. Ami hiányzik, az viszonylag egyszerű eset, a meglevő rossz fordítás viszont egy külön tészta... :) Úgyhogy akit valahol zavar valami magyar fordítás, az most jelezheti. :) |
Most hogy zavar e...? Azt azért nem mondanám, csupán egy észrevétel.
Az elismertségre húzva a nyilacskát most a felhasználó nevét írja ki, eddig meg amolyan elismerségi megállapítás szerepelt természetesen angolul a magyar verziót használva is :) |
Csak egy szőrszálhasogató meglátás:
Téma lehetőségei Keresés a témában Téma Értékelése Megjelenítési módok A Téma Értékelése dupla nagybetű, míg máshol az ilyenek második szava kisbetűs. Ez persze nem fordítási kérdés, és egyáltalán nem lényeges, de nekem is ki kéne lennie a 15 hozzászólásnak "érdemi" témákban... :D:D:D |
magyaritás vagy magyarositás???????
ez itt a kérdés:p :p :p |
Quote:
viszont sztem ha már minden magyar akkor akár a vezérpultra kattintva kijöhetne az is bal oldalt hogy Vezérlőpult/beállitások és nem Control panel/settings & options meg itt van ez is:"Edit Email & Password" |
Fórum keresés - Show trheads...stb..:)
|
Jesszusom... :D
Megnéztem most LotR beírása alapján az "Összetett keresés"-t, és feltűnt az egyik opciónál az "és soha" a magyarban... Ezt úgy furcsáltam, hogy mi a fenéért lehet ilyet megadni keresési lehetőségként, úgyhogy megnéztem az angol verzióját: "and newer"......... Ööööööööö, jó kis magyarítás az alap... :D:D:D |
Quote:
És soha = and newer??? :O Vagy ez pont a hiba? :rolleyes: |
Quote:
A soha az a "Never". Annak, hogy "újabb", már lenne értelme a keresésben... :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:20. |