![]() |
Varázslatokkal kapcsolatos kérdés.
Szevasztok
Az lenne a kérdésem hogy Vn egy matek összefüggés a varázslók száma és a heki mérete között? Pontosan az lenne a kérdésem hogy Mondjuk 600 hekin mennyi vari kell hogy pl egy 21 körös védelmet feltudjak tenni? |
van valami képlet. minél nagyobb az orid területe, annál kevesebb az esély a varik felrakására ugyanannyi % templommal. remélem érthető. :o
|
Oké. Ezt eddig is értettem.:D
Arra vagyok kíváncsi hogy 600 hekin pl mennyi vari kell egy 21 körös védelem felrakására. |
Milyen fajjal? :)
|
Quote:
|
De mondjuk oriassal kevesebb vari kell mint pl. fel-elffel :)
|
fajom gnóm.
|
Szerintem 4 ezer varival feltudod tenni, ha nem is elsőre, de 2-3 probalkozason belul.
|
Thx. Van már vagy 8k. Szeretem a 99% sikerességet. Ezért kérdezem hogy mennyi kell hozzá. Mi alapján lehet kikalkulálni hogy x hekin x vari kell hogy x körre x varit fellehessen tenni. Szóval érted:)
|
Hat, nekem mindig ranezesre ment ez a dolog.
8k-val 30 körre is felmennek a varik, a tisztanlatas kiveletelevel szerintem, igy tippre. |
a súgóba asszem le vannak írva hogy mennyi % romlik az esélyed x heki fölött
|
kipróbálták ellenem a tolvajok felfedését, ez ellen lehet tenni bármit is? vagy inkább adjam el a tolvajokat...
Egy tűzgolyó hány %-ot szokott pusztítani. (az eredményekből lehet kalkulálni?) |
Quote:
Tűzgolyóból pedig lehet kalkulálni :) Azt nem tudom hány %-ot vesz le de majd az okosok megmondják :) |
Quote:
|
A tuzgolyo elég randomul öl...
|
A tolvaj mérgezés hány %-ot gyilkol?
|
ez elég sok mindentől függ:
-az ellennek hány tolija van -van-e specvarija fent(szieszta) -meg aztán ha jól toom ebben is van autovédelem |
Quote:
Most nem tolvajrezisztens orikra gondoltam, tehát ezt hagyjátok ki a becslésből, kérlek. Hát becslésnél talán lehet úgy venni, hogy épp nincs autovédelem. Konkrétan egy specvaris elfet mérgeztem, és a kapott adatból szeretném megbecsülni a tolik számát. |
Quote:
pont egy elfnél volt aki mf tehát kb 13k tolija volt minimum!! de ha előttem mérgezte valaki akkor teljesen rossz ami valószínű mert szerintem többnek kellett volna esni! |
Szieszta véd a toli mérgezés ellen, Phoenix? :D
|
Quote:
|
most próbáltam ki. nekem 3-4% között hullott.
|
Szieszta nem véd tolimérgezés ellen. De amúgy tökmindegy, óriásnak viszonylag ritkán mérgezik a toliját:)
|
Synkel, en most haboruzok egy szovi ellen :)
S orias vagyok, szieszta fent, es embert lopnak tolem. De kitartoan! Mar 24 kor ota...190 lopas / 24 kör. Ilyen szinten megy a dolog..mar csak 4 embert visznek :) de azert apritjak neki. S nem ved a szieszta a tolimergezes ellen. |
Mákod van, hogy nem Harcosok pajtás rabolja az embereidet, mert akkor már nem lenne lakos az országodban :P
|
Quote:
bár monnyuk ez a másik, nem gyakran szokták mérgezni az óriás tolijait :D |
Sziasztok!
Egy gyors segítséget szeretnék kérni tőletek. Mi az oka annak, hogy az oriból (félelf/túlélő) helyhiányra hivatkozva elmennek a varik, holott rengeteg üres hely van. Pl, ma éjjel is elment 1120 aztán maradt utána 2400 üres hely a templomokban. tehát elötte is volt több mint 1000 üres hely. Morálom rendben van, fogl állandóan 94-%felett van. most ugyan leeset 80%-ra.Nem az első orim ez, de még ilyennel nem találkoztam. köszi tanácsotokat Laci |
tekikopás?
vagyööömmm.. lehet h mínuszba ment a foglalkoztatottságod, nem működtek a templomok 100%-on, de Te már csak azt vetted észre, hogy emiatt elmentek a varik, amiből nép lett így a foglalkoztatottságod 80%-ra csökkent.. amúgy ennek a kérdésednek mi köze a topichoz? |
sztem elloptak 1 tonna lakitekit...
|
Quote:
|
Igen, vagy elloptak egy adag lakitekit (bar azt irta, hogy az elhagyas utan még több hely volt), szerintem azert ennyit nem kopik a tekercs.
Ha leirod, hogy tortent e vmi fontos esemeny az orszagodba, akkor masik okosabbak leszunk :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:59. |